Developer walkthrough toont openingslevel The Conduit

Bekijk nu de developer walkthrough van The Conduit en laat je meenemen door het openingslevel van deze futuristische shooter voor de Nintendo Wii. De walkthrough is gesplitst in drie delen die je alledrie onderaan dit bericht kunt vinden.


The Conduit is een wat volwassener game voor de Wii dan we gewend zijn, die zich afspeelt in een futuristische omgeving. Hierin speel je een agent die probeert uit te vinden wat er echt is gebeurd na een aanval van aliens op Washington. De besturing is, net zoals bij games voor de Wii zoals Metroid Prime 3 en Medal of Honour 2, aan te passen naar de wensen van de gebruiker. Deze twee games zijn een grote inspiratiebron voor de game The Conduit, dus dat belooft wat! Verder maakt de game gebruik van de Quantum 3 engine, die is ontworpen om de grafische mogelijkheden van de Wii optimaal te benutten. Het spel bevat een online multiplayer mode waarin plaats is voor maximaal 12 mensen. In deze online multiplayer is het ook mogelijk om de WiiSpeak te gebruiken.

The Conduit staat momenteel gepland voor de zomer van 2009. Wil je meer weten over deze futuristische Wii-game? Check dan onze Fast Forward.

 1.   
  the king of games's avatar

  dit ziet er erg goed uit ๐Ÿ˜€ ik denk dat dit een must-have voor de wii bezzitter wordt 8)

 2.   
  ckerigon's avatar

  the king of games schreef, "dit ziet er erg goed uit ๐Ÿ˜€ ik denk dat dit een must-have voor de wii bezzitter wordt 8) "

  PARDON???

  Ik weet het zeker ๐Ÿ˜€ dat het een MUST HAVE is ๐Ÿ˜€
  Alleen ik ben wel bang dat ik er zoo veel van verwacht dat ie me juist gaat telleurstellen net zoals bij Mario Galaxy iedereen praatte erover enzzz en toch viel die me een tikkie tegen.

 3.   
  JonsoN's avatar

  Outdated… Als ik dit vergelijk met een PC ( en daar vergelijk ik alles mee ) is dit echt 3 keer niks..
  sry ๐Ÿ˜ณ

 4.   
  Xillyton's avatar

  ”DoN_JonsoN “ schreef, "Outdated… Als ik dit vergelijk met een PC ( en daar vergelijk ik alles mee ) is dit echt 3 keer niks..
  sry ๐Ÿ˜ณ "

  okรฉ, idd, ivm de computer is dit nx, ik ben ook een PC fan om het zo te zeggen. Maar dit is wel al stukken beter dan vorige ‘realistische’ wii games, als je begrijpt wat ik bedoelt. Dit wordt wss een stap in de goeie richting voor andere producenten…