The Conduit uitgesteld naar volgende kwartaal

SEGA heeft zojuist laten weten dat The Conduit niet langer deze lente zal verschijnen want de game is namelijk uitgesteld tot de zomer. Een reden hiervoor heeft SEGA nog niet gegeven, maar dit zal hoogstwaarschijnlijk te maken hebben met de multiplayer van The Conduit, aangezien we gisteren nog hebben bericht over een inkrimping van de multiplayer.


The Conduit is een wat volwassener game voor de Wii dan we gewend zijn, die zich afspeelt in een futuristische omgeving. Hierin speel je een agent die probeert uit te vinden wat er echt is gebeurd na een aanval van aliens op Washington. De besturing is, net zoals bij games voor de Wii zoals Metroid Prime 3 en Medal of Honour 2, aan te passen naar de wensen van de gebruiker. Deze twee games zijn een grote inspiratiebron voor de game The Conduit, dus dat belooft wat! Verder maakt de game gebruik van de Quantum 3 engine, die is ontworpen om de grafische mogelijkheden van de Wii optimaal te benutten. Het spel bevat een online multiplayer mode waarin plaats is voor maximaal 12 mensen. In deze online multiplayer is het ook mogelijk om de WiiSpeak te gebruiken.

The Conduit staat momenteel gepland voor de zomer van 2009. Wil je meer weten over deze futuristische Wii-game? Check dan onze Fast Forward.

 1.   
  ckerigon's avatar

  Daar baal ik dus echt van he :S
  Ik ben dan in Hong Kong -_- zou die aziatische versie het op me EU wii doen nee he?

 2.   
  Jonah's avatar

  ”kitt.h.3″ schreef, "Daar baal ik dus echt van he :S
  Ik ben dan in Hong Kong -_- zou die aziatische versie het op me EU wii doen nee he?"

  Nee, helaas. Daarvoor zul je een Aziatische Wii moeten hebben. 😉