Xbox 360-versie Infernal verschijnt dit kwartaal

Third-person shooters kennen we maar al te goed, maar een variant waarin je namens de duivel strijdt tegen de geheime agenten van de hemel klinkt toch wel als een heel bijzonder concept. Dit alles staat centraal in de game Infernal, die in 2007 al voor de PC verscheen. Uitgever Playlogic liet vorige maand al weten dat Infernal ook voor de Xbox 360 zal verschijnen en vandaag laat men weten dat dit ergens in het tweede kwartaal van dit jaar nog gaat gebeuren. Voor het einde van juni moet deze versie dus in de winkelrekken liggen.

Infernal vertelt het verhaal van Ryan Lennox, een gevallen engel die nu gerecruteerd is door de duivel. Hij gaat de strijd aan met ‘Etherlight’, een geheim agentschap van de hemel. Etherlight heeft al afgerekend met bijna alle duivelse strijders op Aarde en ze maken plannen voor een genadeklap tegen de aartsrivaal. Ryan, die opgejaagd wordt door zijn tegenstanders, moet zich met slechts één hand zien te redden.

Gelukkig heeft hij wel de beschikking over een groot arsenaal aan wapens, high-tech gadgets en beschikt hij ook over bovennatuurlijke krachten. Hij heeft al zijn krachten nodig om er achter te komen wat de echte bedoeling is van de plannen van Etherlight. Een unieke atmosfeer, een sterke AI, een verrassend plot en een unieke held: dat zijn de basis-ingrediënten van deze third-person shooter, Infernal.

Lees voor meer informatie over Infernal ook eens onze uitgebreide review!

Infernal is in 2007 verschenen voor de PC. De Xbox 360-versie, genaamd Infernal: Hell’s Vengeance, verschijnt in het tweede kwartaal van dit jaar.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren