Demo Warhammer 40.000: Dawn of War II uitgebracht

Warhammer 40.000: Dawn of War II is eerder dit jaar al verschenen voor de PC en wij waren er in onze review erg enthousiast over. Om twijfelaars over de streep te trekken hebben ontwikkelaar Relic en uitgever THQ vandaag alsnog een singleplayerdemo van de game uitgebracht.

De demo is onder andere te downloaden via Steam en Fileplanet.

Warhammer 40.000: Dawn of War II logo

Warhammer 40.000: Dawn of War 2 speelt zich wederom af in de grimmige, door oorlog verscheurde wereld van Warhammer 40.000. Legers van verschillende technologisch versterkte rassen strijden om hun plek in de wereld te veroveren. De Space Marines en de Orks zullen onder andere terugkeren om het tegen elkaar op te nemen. Dawn of War II wordt weer door Relic ontwikkeld, ditmaal met de vernieuwde Essence Engine 2.0. Het spel belooft intense melee gevechten en geweldige actie op lange afstand, met volledig verwoestbare omgevingen. De game komt met een uitgebreide non-lineaire singleplayer campaign en volledig ondersteunde co-op multiplayer.

Lees alles over Warhammer 40.000: Dawn of War 2 in onze review.

Warhammer 40.000: Dawn of War II is verschenen voor de PC.

  1.   
    Overload14's avatar

    was wat een late demo xD. Normaal breng je toch een demo uit voor het spel uit is?

  2.   
    Rrm's avatar

    heb het spel zelf geprobeerd, en het is niets in vergelijking met het origineel… t’isi n feite gewoon maak een paar ventjes en ga er op uit… in het origineel kon je tenminste een basis bouwen en goed verdedigen 🙂

  3.   
    meller14's avatar

    jah, maar beter laat dan nooit 😉