inFamous bereikt gouden status

De PlayStation 3-exclusive inFamous staat een tijdje in de belangstelling van veel gamers. Goed nieuws is er voor hen dan ook, want ontwikkelaar Sucker Punch laat via hun Twitter weten dat inFamous de gouden status heeft bereikt. Het ontwikkelen is afgerond en de game hoeft alleen nog geproduceerd en verscheept te worden. in Amerika verschijnt inFamous eind mei, maar wij moeten nog tot juni geduld hebben.

Het verhaal van inFamous draait om Cole, een alledaagse man die een pakketje moet afleveren in het centrum van Empire City. Uit het niets vindt er ineens een enorme explosie plaats die meerdere blokken van de stad verwoest. Wonder boven wonder overleeft Cole deze ramp en daar komt nog eens bij dat hij zich een beetje vreemd begint te voelen…

Stukje bij beetje ontwikkelt hij namelijk superkrachten die hem in staat stellen om elektrische aanvallen uit te voeren. Terwijl de stad in chaos vervalt en overspoeld wordt door krachtige criminelen, wil het toeval dat Cole door de media in verband wordt gebracht met de ramp. Zodoende ben je niet alleen bezig met het beheersen van je nieuwe krachten, maar ook moet je er rekening mee houden dat je een gezocht persoon bent.

inFamous wordt in juni verwacht voor de PlayStation 3.

 1.   
  PS3- gamer's avatar

  Een spidermanKloon?

  Alleen dan met andere krachten

 2.   
  Garuda's avatar

  ok en dat ze dan maar meteen een nieuwe sly racoon gaan maken .

  ik heb die games echt kapot gespeeld .

  haha k weet beetje kinderachtige game maar ik vind ze wel leuk 😆

 3.   
  Tringelinge's avatar

  Ik zit nog te twijfelen of ik hem zal kopen, vond de trailers er wel vet uit zien.

 4.   
  game_expert's avatar

  Wanneer zijn wij nou eens een keer als eerst met de games in de winkel. 😕