Bionic Commando binnenkort voorzien van Xbox 360-demo

Capcom heeft vandaag laten weten dat we binnen nu en enkele weken een Xbox 360-demo van Bionic Commando kunnen verwachten. Over een demo voor de PlayStation 3 werd niet gesproken. De demo richt zich op de multiplayer en bevat de map Vertigo, waarin je je met maximaal acht spelers kunt uitleven.

Bionic Commando haalt zijn inspiratie uit zijn 8 bits naamgenoot die in 1988 op de NES verscheen. Je speelt de game als de government operative genaamd Nathan Spencer: het symbool van perfecte fusie tussen mens en machine. Na zichzelf te hebben onderscheiden in een woest conflict tegen de imperials wordt Nathan verraden door de mensen die hij zo trouw diende.

Bionic Commando hanteert de macht van de recentste generatie hardware om het zwaaiende mechanisme die de oorspronkelijke titel zo uniek maakte volledig te benutten. De uitstekend getrainde commando Nathan Spencer kan vijanden uitschakelen terwijl hij op zijn kop hangt, terwijl hij van een gebouw klimt en zelfs terwijl hij in de lucht hangt. Bij een wat persoonlijker gevecht kan de bionische arm van dit commando behoorlijk hard aankomen terwijl Nathan van een afstand gebruik kan maken van zijn arm om auto’s in de richting van zijn vijanden te lanceren.

Bionic Commando zal op 22 mei verschijnen voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Een PC-versie zal enkele maanden later verschijnen.

 1.   
  /DareDevil's avatar

  gelijk ff downloaden als die uitkomt 😆

 2.   
  midnightcraig's avatar

  ik heb het vorige deel gedownload rearmed en was echt leuk en zeker de co-op

 3.   
  Niekolaas's avatar

  Lijkt me wel leuk! ben benieuwt