Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena Launch Trailer

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena verschijnt voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 en bevat nieuwe singleplayer content, dat zich voornamelijk afspeelt aan boord van het ruimteschip Dark Athena. Verder is de game voorzien van een uitgebreide online multiplayer en een speciale commentaar modus van de ontwikkelaar.

Assault of Dark Athena bevat naast de nieuwe content, die ongeveer 10 uur aan gameplay oplevert, ook een remake van Escape from Butcher Bay. Hierbij heeft men gebruik gemaakt van een nieuwe game engine, verbeterde AI, levels en gameplay verbeterd en de graphics aangescherpt. Samen met Assault on Dark Athena levert dit een speeltijd op van minstens 20 uur.

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena verschijnt 24 april voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Bekijk nu deze nieuwe launch trailer.

 1.   
  Aftermath's avatar

  Deze ga ik zeker halen! die graphics zijn echt goed! ๐Ÿ˜† wow

 2.   
  Ken2BE's avatar

  Dit spel is echt niks voor mij,vond de demo echt slecht.

 3.   
  JonsoN's avatar

  Even op de review wachten, misschien dat k m haal dan.. ๐Ÿ™‚

 4.   
  Ivvo's avatar

  Ik vond de demo ook nogal tegenvallen, het vechten voelt gewoon heel vreemd aan ๐Ÿ˜• zal wel deels aan mij liggen, maar hij heeft me niet echt overtuigd.

 5.   
  JonsoN's avatar

  Ivvo schreef, "Ik vond de demo ook nogal tegenvallen, het vechten voelt gewoon heel vreemd aan ๐Ÿ˜• zal wel deels aan mij liggen, maar hij heeft me niet echt overtuigd."

  Wacht dan op de Pc versie.. First person games zijn schijtirritant op consoles.. ๐Ÿ™„

 6.   
  craz's avatar

  Zulke hoge cijfers ๐Ÿ˜ฎ

 7.   
  Vinstaro's avatar

  Ivvo schreef, "Ik vond de demo ook nogal tegenvallen, het vechten voelt gewoon heel vreemd aan ๐Ÿ˜• zal wel deels aan mij liggen, maar hij heeft me niet echt overtuigd."

  De demo was te kort (vind ik) om een conclusie te trekken.

 8.   
  Mustiej's avatar

  Deze ridick delen is echt vet spellen hoor.
  Ik ga hem zeker halen.