Patch in aantocht voor Halo Wars

Liefhebbers van strategie en het Halo-universum kunnen zich al enkele weken uitleven met Halo Wars. Toch laat de ontwikkelaar het hier niet bij, want men zal spoedig een nieuwe patch uitbrengen. De patch zal vooral problemen in de multiplayer verhelpen. Meer details over deze ‘title update’ zijn te vinden op de offici毛le website.

Halo Wars speelt zich af v贸贸r Halo 1: Combat Evolved. We schrijven de tijd dat de mensen voor het eerst in aanraking komen met de Covenant. In de Human-campaign krijg jij de “Spirit of Fire”-troepenmacht onder de knoppen, een leger van de UNSC. Daarnaast wordt het ook zeer waarschijnlijk dat er een Covenant-campaign aankomt en dat ze speelbaar zullen zijn in de losse potjes. De game zal zich kunnen inspireren op twee knallers van Halo-titels en een heleboel achtergrondinformatie.

Op het gebied van units zien we dan ook veel bekenden uit de shootergames. Scorpion Tanks, Warthogs, Elites, Marines, Spartans, Pelicans, Hunters, Banshees en Scarrabs kwamen langs in de trailer en daarnaast hebben we natuurlijk ook weer de Grunts en de Elites die in de covenantlegers vechten. Daarnaast is men ook van plan om met een serie nieuwe units te komen. Halo Wars moet een meeslepende singleplayermode maar ook een grote multiplayermode gaan huisvesten. Xbox Live is daar een belangrijk deel van. Verwacht dus verhitte strategygames via Xbox Live, maar ook toernooien, clans en downloads.

Lees voor meer informatie over Halo Wars ook eens onze review!

Halo Wars is inmiddels verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  Kilerden's avatar

  woehoe!,

  lol, heb nog geen een keer online gespeelt met halo wars, alleen co-op campaign 馃槢

 2.   
  Serg1337's avatar

  Kilerden schreef, "woehoe!,

  lol, heb nog geen een keer online gespeelt met halo wars, alleen co-op campaign :P"

  2+ vs 2+ lijkt me wel cool 馃槢 … de ene bediend de basis, de andere de hele leger… en ga zo maar door 馃槅 HALO FTW!

 3.   
  NoFearz's avatar

  Online is dat niet zo, daar heeft iedereen een eigen basis 馃檪 Met campaign deed ik wel 1 doet de basis en maakt units als ik zeg welke ik nodig heb en ik control het leger 馃檪