Nieuwe screenshots tonen de multiplayer van The Conduit

The Conduit belooft de ultieme first-person shooter op de Wii te worden. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt doordat de game een online multiplayer voor 16 personen zal bevatten, wat natuurlijk een enorme prestatie is op de Wii.

SEGA heeft zojuist twaalf nieuwe screenshots van The Conduit vrijgegeven met actievolle beelden van de multiplayer.


The Conduit is een wat volwassener game voor de Wii dan we gewend zijn, die zich afspeelt in een futuristische omgeving. Hierin speel je een agent die probeert uit te vinden wat er echt is gebeurd na een aanval van aliens op Washington. De besturing is, net zoals bij games voor de Wii zoals Metroid Prime 3 en Medal of Honour 2, aan te passen naar de wensen van de gebruiker. Deze twee games zijn een grote inspiratiebron voor de game The Conduit, dus dat belooft wat! Verder maakt de game gebruik van de Quantum 3 engine, die is ontworpen om de grafische mogelijkheden van de Wii optimaal te benutten. Het spel bevat een online multiplayer mode waarin plaats is voor maximaal 16 mensen. In deze online multiplayer is het ook mogelijk om de WiiSpeak te gebruiken.

The Conduit staat momenteel gepland voor de lente van 2009. Wil je meer weten over deze futuristische Wii-game? Check dan onze Fast Forward.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  ckerigon's avatar

  Ahh dat word echt genieten online:D

  Lekker knallen met 16 andere we moeten echt een keer met zn allen hier op GN dit een keertje doen.

 2.   
  EEkh00rn's avatar

  YEAH!!! 😆

 3.   
  NightHawk's avatar

  Ziet er wel leuk uit

 4.   
  jetixc's avatar

  net resistance en halo door elkaar

 5.   
  the king of games's avatar

  dit wordt echt een top game! ik heb er zin in 😀