Vervolg X-Men Origins: Wolverine al in planning

Terwijl het eerste deel en zelfs de bijbehorende film nog moeten verschijnen, lijkt een tweede X-Men Origins: Wolverine-game al in de planning te staan. Althans, zo laat dit interview onder andere weten.

Zeker is het vervolg nog niet, maar de geïnterviewde, Dan Vondrak van Raven Software, laat weten dat zij in ieder geval achter een vervolg staan en zelfs al ‘bezig zijn met ideeën’. Een vervolg op de film is daarbij niet nodig, Raven denkt aan een complete franchise van de game.

X-Men Origins: Wolverine is een epische action-adventure die volledig in het teken staat van de gelijknamige film omtrent Wolverine. De game volgt de verhaallijn van de film, maar biedt ook nieuwe avonturen in zeer verschillende omgevingen. Gebruik je dierlijke instinct en vlijmscherpe klauwen om op krachtige wijze af te rekenen met vele vijanden, terwijl je op zoek gaat naar de waarheid van Wolverine’s mysterieuze verleden.

De game kent een mix van snelle combat, uitgebreide combo’s en een hele reeks met brute finishing moves. Ook de speciale vaardigheid van Wolverine om van schade aan je lichaam te herstellen zal in real-time zichtbaar zijn tijdens het spelen.

X-Men Origins: Wolverine verschijnt in mei voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PSP en Nintendo DS.

  1.   
    Oldsk00ll's avatar

    Wat ik tot nu toe gezien heb vond ik niet echt indrukwekkend.

  2.   
    Deadstriker's avatar

    bijbehorende film nog moeten verschijnen,

    De film is al uit maar dan op een niet legale manier! 😛