Producer Valkyria Chronicles geïnteresseerd in sequel

Valkyria Chronicles, de strategische PlayStation 3-exclusive met een bijzondere visuele stijl, zal binnenkort nog van downloadable content voorzien worden. Als het aan producer Nonaka Ryutaro ligt, blijft het daar zeker niet bij. Hij is namelijk zeer geïnteresseerd in een sequel.

Vooral in Japan deed Valkyria Chronicles het bijzonder goed met prima verkoopcijfers, een Greatest Hits-status en zelfs een eigen anime-serie. Het succes van de game in Amerika en Europa was echter matig te noemen, ondanks veelal positieve reacties van de critici. Het is zodoende nog maar de vraag of men een eventuele tweede Valkyria Chronicles ook buiten Japan uit zal brengen.

Valkyria Chronicles Valkyria Chronicles is een turn-based strategiegame die zich afspeelt in Europa aan het begin van de vorige eeuw. Europa is in twee delen opgedeeld in de Empire en de Federation. Tussen deze twee rijken ligt het land Gallia, waar de Empire het in de game op heeft voorzien. Onder leiding van Welkin neem jij het met zijn leger op tegen de grootmachten, om tot de ontdekking te komen dat er een andere kracht aanwezig is: Valkyria.

Lees voor meer informatie over Valkyria Chronicles ook eens onze review!

Valkyria Chronicles is reeds verschenen voor de PlayStation 3.

  1.   
    MauriceV's avatar

    we zullen zien… 🙄

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Heel erg jammer dat deze game hier zo slecht verkoopt, het is echt een top spel. Ze hadden het wellicht beter nu kunnen releasen dan eind vorig jaar tussen de enorme drukte.