Nieuwe trailer neemt ons mee op tour door Ghostbusters: The Video Game

Naast alle screenshots, nieuwtjes en ook de veelvoorkomde filmpjes is het onderhand wel weer eens tijd voor een rustig interview omtrend Ghostbusters: The Video Game. Ga er maar even rustig voor zitten, terwijl de product marketing manager van Atari ons het een en ander vertelt over het verhaal en design in Ghostbusters: The Video Game.

Ghostbusters: The Video Game logo

Ghostbusters: The Video Game is een third-person actie game, waarbij je met de ghostbusters Ray Stantz, Peter Venkman en Egon Spengler achter diverse geesten en ander demonisch gespuis aan gaat. Dit alles speelt zich af in 1991, twee jaar na de gebeurtenissen van de film Ghostbusters 2. Dan Ackroyd (Stantz) en Harold Ramis (Spengler) werken mee aan de ontwikkeling van het verhaal, wat voor een combinatie van actie, spanning en humor moet zorgen.

Je mag helemaal los gaan met de bekende proton packs als je spoken gaat vangen, net als in de films. Het lijkt er tevens op dat de proton packs upgradeable zijn, bijvoorbeeld met freeze beams, en daarnaast krijg je ook de beschikking over extra vuurkracht in de vorm van proton torpedo’s.

Wil je alvast meer weten over Ghostbusters: The Video Game? Lees dan onze hands-on preview.

 1.   
  /DareDevil's avatar

  Best vet ๐Ÿ˜†

 2.   
  Serg1337's avatar

  nah, dit lijkt me echt helemaal niks. tenminste, niks voor mij.

 3.   
  )GN(-Erik's avatar

  Third person shooters zijn de vetste ๐Ÿ˜› en deze game ga ik zeker weten wel spelen ๐Ÿ™‚