Nieuwe nummers onthuld voor Guitar Hero: Smash Hits

Naast de acht nummers die bij de onthulling van Guitar Hero: Smash Hits werden bekendgemaakt, weten we nog niet veel over de tracklist van de game. Activision heeft daar verandering in gebracht, want via een poll op de officiële Guitar Hero-site zijn er vier nieuwe nummers van de tracklist onthuld. Het gaat om de volgende vier tracks:

  • Ozzy Osbourne – Bark At The Moon
  • The Police – Message In A Bottle
  • Kansas – Carry On Wayward Son
  • Lynyrd Skynyrd – Free Bird


Guitar Hero: Smash Hits bevat de meest bekende en beruchte nummers uit Guitar Hero I, II, III en Rocks the 80s. In totaal levert dit 48 master recordings op die zowel in online als offline spelmodi zoals Band Career en Battle of the Bands speelbaar zijn. Tevens is de game voorzien van de Music Studio, GH Tunes en Rock Star Creator, die we eerder al zagen in Guitar Hero World Tour. In de game zit ook de speciale “Expert+” moeilijkheidsgraad, die ook in Guitar Hero Metallica te vinden is, naast Beginner, Normal, Hard en Expert geeft deze modus nog een extra moeilijke uitdaging.

Verwacht echter geen nieuwe of aangepaste instrumenten, aangezien dit een stand-alone release is. De locaties waar je kunt spelen variëren van klassieke locaties tot nieuwe plekken, gebaseerd op de diverse ‘wereldwonderen’, zoals de Amazone, poolkappen en de Grand Canyon.

Guitar Hero: Smash Hits is in ontwikkeling bij Activision’s eigen Beenox Studios in Canada en moet in de zomer verschijnen voor de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2 en Wii.

 1.   
  M3ntosNL's avatar

  mooi!, had toch geen zin om GH1 en 2 te halen 😉

 2.   
  valdood's avatar

  Deze liedjes zijn stom 👿

 3.   
  Beukerboy's avatar

  Kansas – Carry On Wayward Son

  Geweldig xD

 4.   
  Rise Against's avatar

  kyl schreef, "Deze liedjes zijn stom 👿 "

  Pardon? Message in a bottle en carry on wayward son zijn klassiekers 🙂

 5.   
  JokerDonny's avatar

  Erg goede liedjes, maar jullie zijn eerlijk gezegd een beetje laat. Ik wist hier al een paar dagen van. 😕

 6.   
  jungler's avatar

  nice 🙂