Borderlands toch niet cel-shaded

De futuristische shooter Borderlands zal ondanks eerdere geruchten toch niet cel-shaded worden. Dit betekent echter niet dat Borderlands geen nieuwe stijl heeft gekregen. Randy Pitchford van ontwikkelaar Gearbox heeft namelijk het volgende bekendgemaakt:

    “Borderlands is not cel-shaded…we have made big advancements with the art direction and the technology to support the art and have produced some pretty impressive, even shocking results.”

Hij heeft ook laten weten dat de officiële website van Borderlands op 13 april een update krijgt, dus over enkele dagen kunnen we wellicht wat meer details te weten komen. Daarnaast zal Borderlands ook tijdens de E3 2009 aan het publiek getoond worden.

Van de makers van Brothers in Arms komt dit keer een futuristische shooter, die zich afspeelt op meerdere planeten. Welvaart en zelfs beschaving zijn er ver te zoeken, maar je hebt wél de beschikking over een half miljoen verschillende wapens. Zie maar eens te overleven in een wereld die je amper iets te bieden heeft… Borderlands staat bol van de sfeer en originaliteit en zal zeker een groot deel van de FPS-liefhebbers ontzettend aanspreken. Niet in de laatste plaats om de gigantische aantallen aan beloofde wapens.

Borderlands wordt omschreven als ‘Diablo meets Mad Max’ en het spel is een mix van Science Fiction en een first-person shooter met RPG-elementen. De RPG-elementen die de game bevat kennen veel meer diepgang dan een doorsnee shooter. Verder beschikt de game over een coöperatieve online-modus, waarin je met maximaal vier spelers kunt spelen.

Borderlands verschijnt medio 2009 voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Bello 2185's avatar

    Gelukkig! _O_

  2.   
    delta62's avatar

    lijkt een toffe game te gaan worden!

  3.   
    /DareDevil's avatar

    Was ook nogal raar dat ze ineens heel de graphics gingen omgooien

  4.   
    M3ntosNL's avatar

    wtf is cel shaded,, haha 😛

  5.   
    GraveDevil's avatar

    Om mezelf maar even te qouteren:

    GraveDevil schreef, " Cel-shaded of niet, ik heb alle vertrouwen in Gearbox. Brothers in Arms was een van de weinige games dat me meerdere keren kippenvel bezorgde. "

    Me was right 🙂