Company of Heroes: Tales of Valor laat zich zien in een flinke dosis screens

Eerder vandaag hadden we al de launchtrailer van de game Company of Heroes: Tales of Valor. Nu is er ook een shitload aan nieuwe screenshots verschenen waarop goed de sfeer van deze game te proeven is.

Het verhaal van Company of Heroes neemt je mee naar de Tweede Wereldoorlog. We volgen de strijd van de mannen van Able Company in hun gevecht tegen de bezetters. Vanaf het begin van de invasie in Normandië stort je jezelf in een rijkelijk gevulde singleplayer campagne. Hoewel het concept van de Tweede Wereldoorlog al ruimschoots is uitgemolken, zal Company of Heroes zich proberen te onderscheiden met een goede grafische engine, maar vooral een unieke physics engine.

Veel FPS gebruiken tegenwoordig al een physics engine, maar voor een RTS is dit toch een redelijk nieuw concept. Elk stukje van het slagveld kan overhoop geschoten worden, gebouwen kan je met de grond gelijkmaken en granaatinslagen zullen ook echt hun impact hebben op de omgeving. Dit zal volgens de makers zorgen voor een unieke gameplay, met als gevolg dat geen enkel gevecht zomaar hetzelfde zal verlopen. Verder zul je niet zomaar rondlopen met wat mannetjes. maar zijn je manschappen échte karakters met eigenschappen als moed, angst en heldhaftigheid. Een goed ontwikkelde AI zorgt ervoor dat ze zelfstandig dekking zoeken en hierbij goed gebruik maken van objecten in hun omgeving.

Wil je meer weten? Check dan onze reviews van Company of Heroes en de uitbreiding Opposing Fronts!

Company of Heroes en de uitbreiding Opposing Fronts zijn verschenen voor de PC. De tweede standalone uitbreiding Tales of Valor is vandaag verschenen voor de PC.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Machtaman's avatar

  Zelf had ik meer verwacht van deze game. Campaign zijn veelste kort (1 uur maar). De rest zul je zelf merken als je hem speelt. 👿

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Waarom noemen ze het een uitbreiding?? Want om een uitbreiding te kunnen spelen moet je het orgineel hebben wat in dit geval niet zo is, dus het is technisch GEEN uitbreiding omdat je het ook zo kunt spelen. 😆

 3.   
  GraveDevil's avatar

  Me wantz tha game 😮 Waarom gaat m’n pc altijd op de verkeerde momenten kapot? 😛