Halo 3 Mythic Map Pack vanaf vandaag te downloaden

Het was al uitgebreid aangekondigd en zelfs voorzien van een speciale trailer: het Mythic Map Pack voor Halo 3. Vanaf vandaag is dit Map Pack tegen een vergoeding van 800 Microsoft Points te downloaden via Xbox Live, zo laat Major Nelson ons nu weten. In dit pakket zitten de mappen Assembly, Orbital en Sandbox.

Halo 3 gaat logischerwijs verder waar het verhaal van deel twee ophield. Master Chief komt terug van zijn reis, terwijl er nog altijd een gigantische oorlog woedt tussen het menselijke ras, de Covenant en de Flood. De beroemde stem van Cortana spreekt in trailers over ‘het einde van de aarde’ als de oorlog een dramatisch eind tegemoet loopt.

De Brutes zijn voorzien van Spike Grenades en Spike Rifles. De Spike Grenades beloven veel onheil, wat voor velen als muziek in de oren klinkt. Wanneer deze granaten ontploffen zullen er diverse scherpe projectielen rondvliegen. Natuurlijk klinkt dit als een doodnormale granaat, maar wat ze zo speciaal maakt is dat ze aan muren kunnen kleven. Nog een nieuw wapen is de nieuwe Spartan Laser. Dit wapen is moeilijk te beheersen, maar bij een voltreffer kan dit speeltje een voertuig in één keer uitschakelen.

De multiplayer van Halo 3 bevat natuurlijk een lading nieuwe maps . Voorbeelden hiervan zijn Valhalla, Snowbound en High Ground die men kan vergelijken met de maps Blood Gulch, Zanzibar en Frostbite. Nieuw in de multiplayer is de ‘Mancannon’; het hulpmiddel om je snel te transporteren. Duidelijk te zien in diverse trailers is de originele lichtval met HDR-effecten en prachtige schaduwen en reflecteringen. Daarbij kan de omgeving volgens de makers aanzienlijk groter worden weer gegeven, waardoor je verder in de verte kan kijken.

Finish the Fight met onze review!

Halo 3 is verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  LXZ-76's avatar

  ik koop liever meteen halo 3:recon daar zitten al die map packs al bij als het goed is.

 2.   
  Kilerden's avatar

  kom op mensen KOPEN!!!!!!!!

 3.   
  Serg1337's avatar

  Kilerden schreef, "kom op mensen KOPEN!!!!!!!!"

  gg… nog precies 1 klein weekje, en dan koop ik MS points! 😀

 4.   
  craz's avatar

  Kilerden schreef, "kom op mensen KOPEN!!!!!!!!"

  Ik ging vandaag naar de stad overal waren ms points uitberkocht 😥

 5.   
  Serg1337's avatar

  yagamer schreef, "

  ”Kilerden” schreef, "kom op mensen KOPEN!!!!!!!!"

  Ik ging vandaag naar de stad overal waren ms points uitberkocht 😥 "

  dude dat is pas F*cked 😕

 6.   
  midnightcraig's avatar

  huh deze is toch al lang in de best of halo xbox360 packet inbegrepen

 7.   
  delta62's avatar

  Je kon hem krijgen als je de LE van Halo Wars hebt.