Ubisoft laat dit jaar de Ubidays vallen

Een woordvoerder van Ubisoft heeft vandaag laten weten dat men dit jaar geen Ubidays zal organiseren. De uitgever annex ontwikkelaar ziet met de E3 2009, de GamesCom in Keulen en de Tokyo Game Show genoeg mogelijkheden om haar games onder de aandacht te brengen.

Vooral de nieuwe, grotere E3 lijkt een belangrijke rol te spelen bij het besluit om de Ubidays in elk geval dit jaar achterwege te laten. Het Ubidays-evenement vond eind mei plaats, terwijl de E3 2009 al begin juni is. Dit zou een dure beurs in het Louvre niet snel rendabel maken.

Vorig jaar was het evenement van Ubisoft in elk geval erg succesvol en populair, met veel speelbare games en de onthulling van Beyond Good & Evil 2.

 1.   
  martyntjee's avatar

  zolang ze er maar wat leuke nieuwe aankondegingen hebben vind ik het niet erg waar ze zijn als ze er maar zijn 8)

 2.   
  M3ntosNL's avatar

  waar werden de ubidays normaal gesproken gehouden dan ?, en ik speel niet veel games van ubisoft zo ver ik weet 😛 , activision gaat hem worden dit jaar 🙂 !

 3.   
  ChielB's avatar

  Zoals in het bericht staat waren de Ubidays vorig jaar eind mei in het Louvre in Parijs.

 4.   
  GutZilla's avatar

  Economische crisis cker…

 5.   
  RinusReetRidder's avatar

  Niet alles is zonder meer vanwege de crisis. Nu de E3 weer veel grote wordt is het nogal onhandig om je eigen evenement er een paar dagen voor te doen. Dan heeft iedereen al de focus bij de E3 liggen.

  Ach ja, Ubisoft heeft toch nog wel veel mooie titels dus dat komt op de E3 ook vast wel mooi aan bod. 🙂

 6.   
  jungler's avatar

  het kost veel geld zoon event 8)

 7.   
  /DareDevil's avatar

  Jammer ik wil meer weten over Assassins 2

 8.   
  midnightcraig's avatar

  zeker weer door de economie crisis

 9.   
  Mattmerize's avatar

  Craig, just don’t. Er staat duidelijk in het artikel dat Ubisoft nu met de vergrote E3, die vlak na de Ubidays zou zijn, geen reden ziet om geld te verpillen aan een event, als ze een tijdje kunnen wachten en het op de E3 kunnen doen. Vorig jaar was de E3 blijkbaar een stuk kleiner. En niet de economische crisis.

 10.   
  delta62's avatar

  Meestal is het daar wel gezellig 8)