Meer content voor PS3-versie Tales of Vesperia

De avontuurlijke role-playing game Tales of Vesperia verscheen vorig jaar al in Amerika en Namco Bandai liet eerder al weten deze game bij ons in juni voor de Xbox 360 uit te brengen. Later dit jaar wordt ook nog een PlayStation 3-versie verwacht.

Deze PS3-versie zal geen simpele port worden, want Namco heeft gemeld dat men bezig is met extra content voor deze versie. Zo zal het hele avontuur op de PlayStation 3 van stemmen voorzien worden en zijn er nieuwe tussenfilmpjes, aanvullende verhaallijnen en een nieuw character.


Tales of Vesperia is het debuut van de Tales-serie op de Xbox 360, voorzien van interactieve verhaallijnen, uitdagende gameplay en mooie graphics met een typische anime-stijl. De game speelt zich af in een magische wereld, waarin een mysterieuze technologie genaamd “blastia” erg gewild is door diverse groeperingen. Wie blastia immers bezit, heeft de macht om de hele beschaving te beheersen of zelfs te vernietigen. Als speler stap je in de schoenen van de voormalige ridder Yuri, die steeds dieper in het plot omtrent het magische blastia verzeild raakt.

Tales of Vesperia verschijnt 26 juni voor de Xbox 360. De PlayStation 3-versie heeft nog geen releasedatum.

  1.   
    Ika Q's avatar

    Lekker “exclusive” is die niet meer, lol. Gaat em zeker voor me PS3 halen 8)