Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: The Conduit All Seeing Eye Trailer

The Conduit is een wat volwassener game voor de Wii dan we gewend zijn, die zich afspeelt in een futuristische omgeving. Hierin speel je een agent die probeert uit te vinden wat er echt is gebeurd na een aanval van aliens op Washington. De besturing is, net zoals bij games voor de Wii zoals Metroid Prime 3 en Medal of Honour 2, aan te passen naar de wensen van de gebruiker. Deze twee games zijn een grote inspiratiebron voor de game The Conduit, dus dat belooft wat! Verder maakt de game gebruik van de Quantum 3 engine, die is ontworpen om de grafische mogelijkheden van de Wii optimaal te benutten. Het spel bevat een online multiplayer mode waarin plaats is voor maximaal 16 mensen. In deze online multiplayer is het ook mogelijk om de WiiSpeak te gebruiken.

The Conduit staat momenteel gepland voor de lente van 2009. Wil je meer weten over deze futuristische Wii-game? Check dan onze Fast Forward. Bekijk nu deze All Seeing Eye trailer.

 1.   
  the king of games's avatar

  als dit net zo’n vette game wordt als het eruit ziet ga ik hem kopen ๐Ÿ˜€

 2.   
  gebruiker50081's avatar

  Mooie graphics voor de Wii ๐Ÿ˜ฎ

 3.   
  gloudvis's avatar

  dit spel heeft mij niet overtuigd de wii te houden. Ik denk dat de wii gewoon niet is gemaakt voor goeie graphics. Maar dan toch nog proberen…..

 4.   
  Dy-88's avatar

  gave graphics. ๐Ÿ˜ฎ
  ik vond die MP5 echt vet.
  kijkt net een beetje op james bond stijl met davinci geurtje erbij . best toffe game ๐Ÿ˜›

 5.   
  ckerigon's avatar

  Nog steeds geen vaste release datum ๐Ÿ˜ฅ

 6.   
  EEkh00rn's avatar

  WOOOOOOOOOOOOOO ๐Ÿ˜ฎ lijkt wel of het nog mooier is geworden ๐Ÿ˜† ik wil deze game ZOOOOOOOOOO graag, niet normaal ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†