Resident Evil 5 wordt morgen voorzien van Versus Mode

Resident Evil 5 ligt alweer een paar weken in de winkels en de game heeft ons zeer aangenaam weten te verrassen, zo bleek wel uit onze enthousiaste review. Zoals eerder al werd aangekondigd zal men de game nog voorzien van een speciale Versus Mode en Capcom laat vandaag weten dat deze nieuwe modus morgen online zal verschijnen.

Versus laat maximaal vier spelers tegen elkaar strijden in de spelmodi Slayer’s Rule en Survivor’s Rule. In Slayer’s Rule moet elke speler zoveel mogelijke Majini’s (geïnfecteerden) omleggen en Survivor’s Rule laat spelers tegen elkaar vechten. In deze modus begin je de jacht als Chris, Sheva of een van de andere, geheime characters en kan je kiezen om ieder voor zich of twee-tegen-twee te spelen.

De nieuwe Versus Mode zal morgen verschijnen op Xbox Live voor 400 Microsoft Points. De nieuwe content wordt later deze week op het PlayStation Network verwacht tijdens de wekelijkse update en kost naar verwachting €4,99.

Resident Evil 5 is uiteraard weer een third-person actie/horrorgame. De setting is deze keer een bloedhete Afrikaanse staat en ditmaal heb je Chris Redfield onder de knoppen, een oude bekende uit de eerdere Resident Evil-titels. Chris is aan het werk gegaan voor de organisatie BSAA en namens dit bedrijf wordt hij naar Afrika gestuurd om een wereldwijde epidemie te voorkomen. Gelukkig krijg je hulp van de charmante dame Sheva, wat zowel in singleplayer als coöperatief mogelijk is.

Check voor meer informatie over Resident Evil 5 onze review!

Resident Evil 5 is reeds verschenen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  craz's avatar

  Dus je kan tegen elkaar vechten, dat lijkt me wel grappig, maar alleen het gaat zo sloom voordat je hebt gemikt dus dat lijkt me niet echt handig 🙄

 2.   
  Maotes's avatar

  400 Microsoft Point… 5 euro… Damn..

 3.   
  The-Joke®'s avatar

  Ik weet niet wat ik hiervan moet zeggen 😮

 4.   
  Darkknight's avatar

  dan betaal je 60 euro voor zo’n game en dan krijg je dit

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Sorry ik koop die niet heb gehoord dat ie erg ..erg slecht inelkaar zit.

  Edit: Wat ook zuigt je kunt niet lopen terwijl je right dus dat is al verkeerd vind ik.

 6.   
  the king of games's avatar

  dit zit echt slecht in mekaar en het lijkt wel left 4 dead geworden …

 7.   
  ChielB's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "Sorry ik koop die niet heb gehoord dat ie erg ..erg slecht inelkaar zit.

  Edit: Wat ook zuigt je kunt niet lopen terwijl je right dus dat is al verkeerd vind ik."

  Dat is niet verkeerd, dat is een gameplaymechanisme wat bij de serie past. Puur voor wat traagheid en spanning. Als je vooral fan bent van modernere gameplay met run&gun, dan zal het inderdaad niet direct bij je passen.

 8.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  ChielB schreef, "

  ”Gamer4Ever-NL” schreef, "Sorry ik koop die niet heb gehoord dat ie erg ..erg slecht inelkaar zit.

  Edit: Wat ook zuigt je kunt niet lopen terwijl je right dus dat is al verkeerd vind ik."

  Dat is niet verkeerd, dat is een gameplaymechanisme wat bij de serie past. Puur voor wat traagheid en spanning. Als je vooral fan bent van modernere gameplay met run&gun, dan zal het inderdaad niet direct bij je passen.

  "

  In een game met AI vijanden vind ik het helemaal geen probleem dat houd het spannend, maar met andre mensen spelen tegen elkaar, thja dan sta je daar terwijl je opelkaar zit te schieten zonder dat je kunt lopen dat vidn ik helemaal niet handig.