Fable II: See the Future DLC officieel aangekondigd

Vorige maand liet Peter Molyneux van ontwikkelaar Lionhead al weten dat er nieuwe downloadable content (DLC) in ontwikkeling is voor Fable II. Zoals verwacht is de nieuwe content voorzien van de titel See the Future en spelers moeten in deze DLC vloeken opheffen die verbonden zijn aan drie mysterieuze objecten die in het bezit zijn van Murgo the Trader.

Je krijgt de kans om de kleur en balans in de wereld te herstellen, of om Albion verder af te laten glijden. Zij die succesvol zijn, zullen een ultieme beloning krijgen: een quest die je een blik gunt in de toekomst van Albion en je laat zien wat nieuw geboren helden te wachten staat. Verwacht veel nieuwe characters, nieuwe wezens, events en legendarische artefacten.

De See the Future DLC zal ergens in mei verschijnen en een prijskaartje krijgen van 560 Microsoft Points.

Fable II bouwt verder voort op de succesformule van het eerste deel. Deze kende behoorlijk wat teleurstellingen, maar Fable 2 belooft dit allemaal goed te gaan maken. De verhaallijn lijkt behoorlijk veel op die van het origineel. Weer ben je een klein kindje wanneer je familie wordt ontvoerd. Vervolgens groei je op en wil je ze redden, maar daarbij kom je in een veel groter plot terecht. Je zal de wereld moeten redden en dat gebeurt natuurlijk niet zomaar.

Fable II is weer dezelfde klassieke RPG als het eerste deel. De keuze tussen goed en slecht staat wederom centraal, je daden zullen gevolgen hebben voor de rest van de game. Ook kun je er ditmaal voor kiezen om met een vrouw in plaats van een man te spelen. Daarnaast is het wederom mogelijk om huizen, winkels, kastelen en zelfs heel Albion te kopen. En de optie om te trouwen en even lekker te batsen is er ook nog steeds.

Lees voor meer informatie over Fable II ook onze review!

Fable II is inmiddels verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  Oldsk00ll's avatar

  Leuk ga ik zeker halen.

 2.   
  The-Joke®'s avatar

  Yes!

 3.   
  Kilerden's avatar

  aaight, moet nog wel eerst de eerstde dlc halen 😛

 4.   
  Serg1337's avatar

  w00t! leuk bedacht! 😀 … en ik heb ook het gevoel dat de “toekomst” te maken heeft met Fable III (3) 😕 😛