Guitar Hero: Greatest Hits heet vanaf nu Guitar Hero: Smash Hits

Activision heeft besloten dat de onlangs aangekondigde game Guitar Hero: Greatest Hits een nieuwe naam krijgt, want het spel zal vanaf nu onder de naam Guitar Hero: Smash Hits door het leven gaan. Waarom de naam veranderd is heeft Activision helaas niet gezegd. Ook de boxart met die nieuwe naam is opgedoken en dit maakt dus duidelijk dat het zeker is dat het spel een nieuwe naam heeft.


Guitar Hero: Smash Hits bevat de meest bekende en beruchte nummers uit Guitar Hero I, II, III en Rocks the 80s. In totaal levert dit 48 master recordings op die zowel in online als offline spelmodi zoals Band Career en Battle of the Bands speelbaar zijn. Tevens is de game voorzien van de Music Studio, GH Tunes en Rock Star Creator, die we eerder al zagen in Guitar Hero World Tour. In de game zit ook de speciale “Expert+” moeilijkheidsgraad, die ook in Guitar Hero Metallica te vinden is, naast Beginner, Normal, Hard en Expert geeft deze modus nog een extra moeilijke uitdaging.

Verwacht echter geen nieuwe of aangepaste instrumenten, aangezien dit een stand-alone release is. De locaties waar je kunt spelen variëren van klassieke locaties tot nieuwe plekken, gebaseerd op de diverse ‘wereldwonderen’, zoals de Amazone, poolkappen en de Grand Canyon.

Guitar Hero: Smash Hits is in ontwikkeling bij Activision’s eigen Beenox Studios in Canada en moet in de zomer verschijnen voor de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2 en Wii.

  1.   
    MauriceV's avatar

    Ik vind dat ook wel een vette titel 😉 , die past ook een beetje bij de eigenlijke titel als je nadenkt

  2.   
    Maotes's avatar

    Ik heb het idee dat we wat hardere muziek kunnen verwachten dan… 😛

  3.   
    The-Joke®'s avatar

    Ruig… 😛