Crysis Wars vanaf donderdag een week lang gratis

Crysis Wars, de multiplayerkant van Crysis Warhead, zal vanaf aanstaande donderdag een week lang gratis te spelen zijn. Ontwikkelaar Crytek stelt de online multiplayer open voor iedereen, waarbij je gedurende een week toegang hebt tot het online spelen van de game, spelen via LAN en de map editor.

Volledige details over deze online multiplayer zullen gepost worden op de officiële website. Gamers die al een key hebben van eerdere trials, zullen deze gewoon weer kunnen gebruiken.

Crysis Warhead logo

Crysis Warhead is een standalone expansion, exclusief voor de PC. In de game zien we een verhaaltwist zoals we dat ook al zagen in Half-Life: Opposing Forces. Je beleeft alle gebeurtenissen uit de eerste game door de ogen van een ander character, om precies te zijn Sergeant “Psycho” Sykes. Sykes beschikt over meer wapens en nieuwe voertuigen, in vergelijking met Nomad uit de originele game.

De ontwikkeling van Crysis Warhead is in handen van Crytek Boedapest. Naast nieuwe multiplayer content zorgt Warhead ook voor een verbeterde verhaallijn en game performance, dankzij diverse verbeteringen en optimalisaties aan de CryEngine 2.

Meer over Crysis Warhead lees je in onze knallende review!

Crysis Warhead is inmiddels verschenen voor de PC.

 1.   
  DutchFreeze's avatar

  ehm dit berichtje snap ik toch niet helemaal hoor…
  sinds wanneer moet je betalen om crysis wars te kunnen spelen dan? 😳
  ik heb het spel gekocht, al een tijd geleden, maar ik heb het nog nooit gehoord dat je er voor moest betalen om wars ook te kunnen spelen… en bij mij deed ie het ook gewoon

 2.   
  ChielB's avatar

  Dit is een online trial voor mensen die de game dus niet hebben, een soort late demo die een week lang te spelen zal zijn. Als je de game hebt, is het dus niet nodig om aan zo’n proefperiode mee te doen. 😉

 3.   
  The-Joke®'s avatar

  Zeker es uitproberen..

  Heb Crysis allang op mijn lijstje staan.

 4.   
  Stranqer's avatar

  leuk dan kan ik online!!

 5.   
  DutchFreeze's avatar

  ChielB schreef, "Dit is een online trial voor mensen die de game dus niet hebben, een soort late demo die een week lang te spelen zal zijn. Als je de game hebt, is het dus niet nodig om aan zo’n proefperiode mee te doen. 😉 "

  aha, op die manier 😆
  nu snap ik hem 😉

 6.   
  JonsoN's avatar

  Hmm.. Dan is ie niet erg goed verkocht dus?!:P