Gerucht: Wii Fit Plus in de maak, releasedatum Wii Sports Resort bevestigd

Op releaselijsten van winkels verschijnen soms namen van games waar we nog helemaal niks van weten. Zo is er recentelijk een lijst opgedoken van een Amsterdamse winkel waarop de releasedatum van Wii Sports wordt bevestigd als zijnde tien juli.

Er is echter meer, want op diezelfde lijst staat namelijk een game genaamd Wii Fit Plus, die volgens de lijst op negentien november uit zou moeten komen. Deze game staat los op de lijst maar wordt ook gebundeld met het Wii Balance Board en dus is het bijna zeker dat de game ook gebruik zal maken van het Balance Board. Het woordje “Plus” in de naam suggereert dat de MotionPlus ook in de game gebruikt zal worden, maar er is nog niets bevestigd.


Wii Sports Resort, het vervolg op het razend populaire Wii Sports, maakt gebruik van de Wii MotionPlus. Deze add-on voor de Wii-afstandsbediening registreert bewegingen beter en het kleine apparaatje wordt gebundeld met Wii Sports Resort. In Wii Sports Resort gaat het om sporten die je voornamelijk bij doet als je op een exotisch resort bent, zoals waterskiën, frisbee’s gooien en, voor Nintendo blijkbaar dé activiteit aan het strand, zwaardvechten.

Wii Sports Resort verschijnt tien juli voor de Wii en is gebundeld met de MotionPlus. Wil je meer weten over deze game? Check dan onze Fast Forward.

 1.   
  Chikin's avatar

  Hmm Zwaardvechten :D:P Maarja nog lang wachten tenminste bij mij gaat de tijd langzaam 🙁

 2.   
  craz's avatar

  Coolchikin schreef, "Hmm Zwaardvechten :D:P Maarja nog lang wachten tenminste bij mij gaat de tijd langzaam :("

  Voor je het weet is het eind 2009 😉