Ubisoft: Beyond Good & Evil 2 wordt groter en beter dan origineel

De eerste Beyond Good and Evil game is alweer een aantal jaren geleden verschenen en destijds beloonden we de game met een lovende review. Deze avontuurlijke game werd door de critici met open armen ontvangen, maar qua verkoopcijfers deed Beyond Good and Evil het erg matig. Toch schreeuwden fans om een vervolg en die is momenteel in ontwikkeling, zo bleek vorig jaar tijdens de Ubidays.

In een interview heeft Michel Ancel van Ubisoft laten weten dat Beyond Good & Evil 2 groter en diepgaander zal zijn dan het origineel en ook zal de sequel meer onderzoekselementen bevatten. We kunnen veel bekende characters verwachten en dit tweede deel moet dezelfde uitstraling en insteek hebben als het origineel.

De eerste Beyond Good & Evil-game werd volgens Ancel nogal beperkt door de PS2 Emotion Engine, waardoor men niet de game kon maken zoals ze het zelf voor ogen hadden. Dergelijke problemen zullen er niet zijn met de ontwikkeling voor krachtigere platformen.

Beyond Good & Evil 2 verschijnt op een onbekende datum voor nog onbekende platformen. De game is nog altijd in pre-productie, dus deze info kan nog wel even op zich laten wachten.

 1.   
  Umbra's avatar

  Het mag wel beter worden ja, op den duur had ik het wel gehad met sprekende varkens :P.

 2.   
  joeyjoey's avatar

  Lool XD

 3.   
  Ken2BE's avatar

  De eerste game was zo goed. 😀

 4.   
  delta62's avatar

  Mag ik hopen!