Nintendo kondigt launchtitels aan voor de DSi

Vanaf vandaag ligt de DSi in de winkel en dus heeft Nintendo een lijstje vrijgegeven met games die te downloaden zijn in de nieuwe DS Shop. Deze games zullen gebruik maken van de nieuwe functies van de DSi met als grootste verschil natuurlijk de camera.

 • WarioWare: Snapped! – In deze game moet de speler zijn lichaam voor de camera houden,om verschillende mini- games te spelen. Hierbij is snelheid erg belangrijk. Ook is er een fotoboek te vinden van Wario.
 • Bird & Beans – Met een elektrische tong moeten spelers bonen te pakken krijgen. Hoe moeilijker het is om een boon te pakken, hoe meer punten er te verdienen zijn.
 • Brain Age Express: Math – Wiskunde staat centraal in deze Brain Age game en het bevat zowel bekende als nieuwe oefeningen. Daarnaast laat een nieuwe Themes modus DSi-gamers experimenteren met afbeeldingen en geluidsopnames op leuke, ongebruikelijke manieren.
 • Master of Illusion Express: Funny Face – In deze game wordt de DSi een voorwerp in een kaartentruc. Teken een gezicht op het scherm en verbaas je publiek door te voorspellen welke kaart ze hebben gekozen.
 • Art Style: AQUIA – De nieuwste editie in de Art Style serie laat spelers onderwater-puzzels oplossen, om duikers de weg naar de bodem te wijzen. Dit gebeurt met gekleurde blokken.

Daarnaast heeft Nintendo een actie. Als je voor vijf oktober de DS Store bezoekt, krijg je 1000 points om te besteden aan producten in diezelfde DS Shop. Het is nog onduidelijk of deze actie ook voor Europa geldt.


De Nintendo DSi is vanaf vandaag verkrijgbaar. Binnenkort kunnen jullie een review verwachten van deze nieuwe DS.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  GutZilla's avatar

  Doordat ze die brainage uitbrengen zal dit apparaatje vast lopen als een trein…

 2.   
  craz's avatar

  GutZilla schreef, "Doordat ze die brainage uitbrengen zal dit apparaatje vast lopen als een trein…"

  Dat zou me niet verbazen.. 😉

 3.   
  valdood's avatar

  😀 GAAF

 4.   
  Chikin's avatar

  Leuk 😀