Age of Conan krijgt gratis trial

De MMORPG Age of Conan: Hyborian Adventures is sinds kort voorzien van een trial. Iedereen die wil, kan nu een kijkje gaan nemen in de wereld van Conan voor maximaal veertien dagen. Morten Larssen, vice-president van Marketing en Sales bij ontwikkelaar Funcom, vond dat het tijd was om de rest van de wereld een voorproefje te geven van Age of Conan. Larssen:

  “The game has matured tremendously since launch, and we feel confident that this is the time to launch a trial. Age of Conan is simply bigger and better than it ever was, and we want both new and previous players alike to experience that!”

Voor meer informatie over de trial kijk je hier.

Age of Conan: Hyborian Adventures logo

Age of Conan: Hyborian Adventures is een MMORPG gebaseerd op het boek “The Hour of the Dragon”. In een wereld met wrede goden, mythische wezens, verloren beschavingen en een worstelend menselijk ras, heeft de machtige Conan zich opgewerkt tot koning van Aquilonia. Maar zijn heerschappij staat op instorten door de bedreiging van oude, kwade machten. In deze fantasy-wereld maak je kennis met zwarte magie en brute gevechten. In dit duistere universum mag jij een boodschapper van de dood worden. Geen vrolijke omgevingen, geen speelse zoektochten, maar een afbrokkelend rijk waarin een hevige strijd uitgevochten wordt.

Lees meer over Age of Conan in onze review!

Age of Conan is inmiddels verschenen voor de PC. In 2009 verschijnt de game ook voor de Xbox 360.

 1.   
  Headdy NL's avatar

  Kom maar snel met die MMORPG naar de 360! 😀

 2.   
  M3ntosNL's avatar

  vorige week was er een nieuwtje, dat blizzard met MS in gesprek is over de nieuwe lolbox, wat ik dan vrees is dat er een WoW versie naar de consoles komt.
  MMorpg werkt alleen lekker op een pc in mijn ogen, gezien de keybinds en macro’s etc etc

 3.   
  Umbra's avatar

  Dit ruikt naar een poging om meer spelers te trekken omdat het aantal steeds maar zakt :p.

  Edit: begin er maar niet aan als je dicht tegen smallband zit, het is namelijk een vrij grote download :P.