Call of Duty: World at War Map Pack meer dan 1 miljoen keer gedownload

De nieuwe downloadable content (DLC) voor Call of Duty: World at War is inmiddels meer dan een miljoen keer gedownload, zo laat Activision vandaag weten. De grens van een miljoen downloads werd al in het openingsweekend bereikt.

In de DLC vecht je door de brandende straten van Berlijn in ‘Nightfire’, kies je positie in de fatale jungles van ‘Knee Deep’ en doorkruis de ondergrondse gangen van zwaar gebombardeerd gebied in ‘Station’. Het Call of Duty: World at War Map Pack 1 bevat ook een bloedstollend extra hoofdstuk voor het Nazi Zombie coöp-speltype voor 4 spelers met ‘Verrückt’ (Zombie Asylum).

De extra content is te downloaden tegen een vergoeding van 800 Microsoft Points (Xbox Live) of €9,99 (PlayStation Network). Wil je kans maken om dit Map Pack gratis te kunnen downloaden? Doe dan snel nog mee met onze prijsvraag!

Call of Duty: World at War keert weer terug naar de Tweede Wereldoorlog, maar de game is anders dan de cliché WWII games die we al vaker hebben gezien. Het spel speelt zich namelijk af in het verre oosten! Net als in Medal of Honor Rising Sun strijd je dit keer tegen de Japanners in plaats van de Duitsers, en daarbij zal je hele andere tactieken moeten gaan gebruiken dan je gewend bent. Treyarch heeft het gedrag van de tegenstanders namelijk aangepast aan de manier van vechten van de Japanners in de Tweede Wereldoorlog.

De singleplayer van CoD: WaW zal de Perks uit de multiplayer van deel 4 gebruiken om de gevechten in singleplayer dynamischer te maken en voor het eerst wordt co-op voor 4 spelers ondersteund. Over de graphics hoeven wij ons in ieder geval geen zorgen te maken: het spel gebruikt dezelfde engine als Call of Duty 4.

Wil je alles weten over Call of Duty: World at War? Check dan snel onze review!

Call of Duty: World at War is verschenen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii en Nintendo DS.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Tot nu toe heb ik alleen de Nazi Zombies gepspeeld super map, Zombies zijn nu veel moelijker en agresiefer geworden kan steeds niet voorbij level 14 dat is mijn hoogste score tot nu toe . . . .En oja die andre zijn denk ik ook wel leuk heb ze nog niet gespeeld moet snel eens doen. 😛 Mijn enige klacht is dat de Conectie van Nazi Zombies slecht in elkaar zit moet soms lang w8 tot er andre players zijn gevonden 🙄

 2.   
  JayRoen O’neal's avatar

  Is hij er al voor de PC?

 3.   
  Impact's avatar

  Sergeant Van de Graaf schreef, "Is hij er al voor de PC?"

  Volgens mij wel moet je even kijken op www.callofduty.com 😉

 4.   
  Alfa Warrior's avatar

  Nog niet op PC maar voor PC zal wel weer gesponserd worden (HOOP IK).

 5.   
  FioranoJC's avatar

  Gestoord!
  Das echt vet veel. Ik heb ‘m nog niet (A)

 6.   
  DutchFreeze's avatar

  nu al 1 mln!!?
  cool 😉

 7.   
  game_expert's avatar

  Gvd ik wou wel dat die PSN network cards in europa waren ! 🙁

 8.   
  JayRoen O’neal's avatar

  PC
  Coming Soon

  Mag wel eens opschieten!

 9.   
  NLkevvNL's avatar

  mooi

 10.   
  M3ntosNL's avatar

  Is dat meer of minder als CoD4 ?

 11.   
  Bino_NL's avatar

  Werkt de token die ik hierop gewonnen heb dan al? 😳