Metal Gear Solid 5 misschien toch onderweg?

Hoewel Hideo Kojima eerder al liet weten klaar te zijn met zijn creatieve vrucht Metal Gear Solid, verbaasde hij toch wat mensen tijdens een interview in een Apple Store vorige week donderdag. Kojima beantwoordde namelijk een vraag met betrekking tot een nieuwe Metal Gear Solid en of dat mogelijk Metal Gear Solid 5 zou kunnen zijn. Het antwoord van Kojima was als volgt:

    “I can’t really speak specifically right now. All I can say right now is that maybe we can do some announcement during E3.”

Het is natuurlijk de vraag of deze aankondiging tijdens de E3 daadwerkelijk om Metal Gear Solid 5 gaat, maar we kunnen natuurijk altijd hopen. Even geduld dus voor alle fans van de serie. Begin juni weten we allicht meer…

  1.   
    Spam-Fischer's avatar

    Ik hoop dat deze MGS wat beter is.
    MGS 4 ging echt nergens over en was nogal saai.

  2.   
    DaxPg's avatar

    Hm ik vond MGS 4 wel goed aangezien het gehele verhaal opgedoekt werd en ik eindelijk alles begreep. Het moet dan ook gezegd worden dat als je de voorgaande delen nooit hebt gespeeld je waarschijnlijk regelmatig zoiets hebt van huh?

  3.   
    nanathan's avatar

    Hoera, laten we hopen, toch altijd een mooie verhallijn :p

  4.   
    Spam-Fischer's avatar

    DaxPg schreef, "Hm ik vond MGS 4 wel goed aangezien het gehele verhaal opgedoekt werd en ik eindelijk alles begreep. Het moet dan ook gezegd worden dat als je de voorgaande delen nooit hebt gespeeld je waarschijnlijk regelmatig zoiets hebt van huh?

    "

    Voor ik MGS 4 had gekocht had ik gelezen waar die vorige delen over gingen.
    Dat was wel duidelijk.
    Maar toen ik MGS 4 uit had gespeeld had ik geen idee waar het spel nou over ging

  5.   
    craz's avatar

    Wie weet haal ik deze wel 😛

  6.   
    Slayer61's avatar

    Iedereen weet al dat er een nieuwe MGS uitkomt en dat het met Raiden te maken heeft.

  7.   
    Mattmerize's avatar

    mikeymaster6, alleen omdat jij het verhaal niet begrijpt betekent niet dat het een feit is dat het spel kut is. Genoeg reviewers zijn het erover eens dat ’t spel een Gears of War- of Crysis-niveau van “goedheid” behaalt.

  8.   
    Gize's avatar

    Geld stinkt niet dus er het zal wel MGS5 zijn of het is weer zo een 1 april grap van playstation.

  9.   
    VanishNL's avatar

    ik ben niet echt een MGS fan dus mij maakt het niet uit of ie komt maar stel dat ie komt dan kijk ik er toch wel ff goed naar 😆

  10.   
    Spam-Fischer's avatar

    [quote=”Matthijsjuh”]mikeymaster6, alleen omdat jij het verhaal niet begrijpt betekent niet dat het een feit is dat het spel kut is. Genoeg reviewers zijn het erover eens dat ’t spel een Gears of War- of Crysis-niveau van “goedheid” behaalt.[/quote

    Jonge…………

    Het is tog mijn mening.

  11.   
    MGS fan's avatar

    als hij uitkomt vind ik het jammer dat solid snake er niet meer is
    en met raiden word het maar lullig