Gamersnet.nl

[Update] Gerucht: PlayStation 2 wordt in prijs verlaagd

Het gerucht gaat dat Sony een prijsverlaging in de planning heeft voor de PlayStation 2. Op de foto die hieronder staat is te zien dat de PlayStation 2 vanaf volgende week voor maar 99 dollar over de toonbank zal gaan. Het is een foto van een bon uit de verkoopdatabase van Kmart, een Amerikaanse winkel.

Het schijnt dat Kmart de eerste zal zijn die met deze prijsverlaging gaat adverteren. De advertentie zou in hun catalogus komen te staan, die 5 april uitkomt. Dit is allemaal natuurlijk nog een gerucht, aangezien Sony nog niks heeft bevestigd.

Sony had eerder al onthuld dat men vandaag een grote aankondiging gaat doen. Zou het deze prijsverlaging zijn? We zullen het spoedig weten…

Update:
Inmiddels is er ook een screen van de catalogus. Blijkbaar is het gerucht dan toch waar, de PlayStation 2 wordt in prijs verlaagd. Veel mensen hadden gehoopt dat Sony vandaag een prijsverlaging voor de PlayStation 3 zou aankondigen, maar helaas is op de screen te zien dat de prijs van de PlayStation 3 gewoon 400 euro blijft.