Sony betaalt ontwikkelaars terug

Het PlayStation Network van Sony staat elke week weer vol met verschillende en originele games die al dan niet plezierig zijn om te spelen. Sony heeft hier mee de leiding genomen in het kader van aanbod en promotie.

Sony heeft gelukkig nog veel meer trucjes in petto en heeft een plan bedacht om nog meer ontwikkelaars te strikken voor het PlayStation Network. Ze wilt ontwikkelaars alle kosten van het ontwikkelingsproces terugbetalen mits ze exclusief voor PlayStation Network worden. Hiermee is het de bedoeling dat voornamelijk onafhankelijke ontwikkelaars zich willen inzetten voor de exclusieve PlayStation Network games. Sony noemt dit een Pub-Fund.

De eerste game die is uitgebracht onder deze regeling is Burn Zombie Burn, een erg originele game waarbij je zoveel mogelijk zombies moet afbranden.

  1.   
    DutchFreeze's avatar

    haha lol die laatste zin 😆
    verder vind ik het wel een goed initiatief, maar volgens mij schuilt er vast wel een addertje onder het gras

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Uhmzzz dit laat me echt denken aan omkoperij. Maargoed kunnen ze hier wel veel winst op maken?? 🙄

  3.   
    Mattmerize's avatar

    Waarom schuilt er vast wel een addertje onder het gras? Sony wil meer goede games op het PSN, en zo moedigt Sony andere ontwikkelaars aan om dat te doen. Meer goeie games = meer mensen interesse in de PS3 = hopelijk ook meer verkopen.

  4.   
    gloudvis's avatar

    Ik denk dat het een goed idee van sony is. Maar dan moet het natuurlijk wel zo zijn ze wel geld aan laat betalen zodat het aanlokkerlijker is om het spel exclusief voor het psn uit te brengen.

  5.   
    nanathan's avatar

    waar is die zombie game te vinden ?

  6.   
    DaxPg's avatar

    Je kunt ze gewoon vinden op het PSN