Left 4 Dead meer dan 2,5 miljoen keer verkocht

Hoofdontwikkelaar van Left 4 Dead, Michael Booth, heeft bekend gemaakt dat zijn game reeds 2,5 miljoen keer verkocht is. Hij bracht dit nieuws tijdens zijn presentatie op de Game Developers Conference. Belangrijk detail is dat de verkopen via Steam niet zijn meegerekend. Met die gegevens zal het aantal verkochte games allicht een stuk groter zijn.

Left 4 Dead is een stevige multiplayer shooter, waarbij het survival-horror genre en coöperatieve gameplay centraal staan. In de game neem je het met een groep van vier ‘survivors’ (overlevenden) op tegen de ‘infected’, zombies in allerlei soorten en maten variërend van de massale Horde tot de ijzersterke Tank of verrassend dodelijke Witch.

Wil je meer weten over Left 4 Dead? Check dan snel onze review.

Left 4 Dead is verschenen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  assassin_MKA's avatar

  Ik heb er ook 1tje gekocht 😀 Ik hoop dat er een 2’de deel komt.
  Want er zijn maar 4 campaigns, wat ik heel weinig vind voor zo’n goeie game.
  Left 4 dead met een singleplayer (verhaal),,,, Want L4D heeft zelfs geen verhaal, je weet niet waar de infectie vandaar komt. Stel jullie eens voor een heel grote open wereld. In een grote stad, ben je alleen, met zombies. Zou kei tof worden een singelplayer van L4D zoals half-life 2 gebaseert op 28 days/Weeks later.

 2.   
  DarkMuil's avatar

  Ik heb er ook 1tje gekocht Ik hoop dat er een 2’de deel komt. Want er zijn maar 4 campaigns, wat ik heel weinig vind voor zo’n goeie game. Left 4 dead met een singleplayer (verhaal),,,, Want L4D heeft zelfs geen verhaal, je weet niet waar de infectie vandaar komt. Stel jullie eens voor een heel grote open wereld. In een grote stad, ben je alleen, met zombies. Zou kei tof worden een singelplayer van L4D zoals half-life 2 gebaseert op 28 days/Weeks later.

  Dat is in ieder geval voorlopig nog niet nodig want het wordt automatisch upgedate als er nieuwe patches uitkomen.
  Volgens mij komt die Survival Pack in april, maar dat weet ik niet zeker.

 3.   
  ChielB's avatar

  Als je even onderaan het bericht kijkt bij “Meer nieuwsberichten over Left 4 Dead” weet je snel genoeg zeker wanneer dat Pack verschijnt. 😉

 4.   
  lol666lol's avatar

  lijkt me opzig wel vette game mar ik hou het bij halo 3 goed gedaan van die game in ieder geval

 5.   
  Broodbeleg's avatar

  Is dit cijfer pc en xbox360 of is het enkel pc of enkel 360? 🙂

 6.   
  PaNNa's avatar

  Ik vind het in wel een toffe game, ik denk dat het verkoopcijfer staat voor beide.

 7.   
  MauriceV's avatar

  Goed Nieuws 🙂
  lijkt me een toffe game, maar ik heb um niet 😉