EVGA Killer Xeno Pro-netwerkkaart voor gamers

In 2006 werd de KillerNic uitgebracht, een netwerkkaart speciaal voor gamers. De meningen over de kaart waren destijds verdeeld.

EVGA, fabrikant van onder andere moederborden en videokaarten, heeft een overeenkomst met de fabrikant van de KillerNic bekend gemaakt. Daarbij is ook de Killer Xeno Pro-netwerkkaart aangekondigd.

De Xeno Pro is net als de KillerNic speciaal gemaakt met gamers in het achterhoofd. Zo is de kaart van een NPU voorzien, een Network Processing Unit. Hieraan gekoppeld is 128 MB geheugen. Samen zorgen deze onderdelen ervoor dat een speciale firewall, VoIP-software en andere programma’s voor het netwerk op de kaart kunnen draaien. De CPU heeft daardoor meer tijd voor het aansturen van games.

Op de kaart is ook nog een geluidskaart gemonteerd, die chatten tijdens het online gamen moet versnellen.

Een prijs of beschikbaarheid wordt nog niet genoemd.

  1.   
    Ika Q's avatar

    Ik vind het nogal overdreven, mijn 3 euro netwerk kaart werk goed genoeg met online gamen. Al dat rotzooi heb ik dus echt niet nodig.

  2.   
    7lotus94's avatar

    Vaag, een geluidskaart die het chatten verbeterd!

  3.   
    Lochje's avatar

    Lol , als je op link link van killernic klikt, kom je op een GN bericht van 2006 uit, als je dan die reacties leest met die PC’s xD, dat waren toen der tijd nog pro pc’s ”ATI radeon 9700, ik draai nog alles makelijk” xD 😀

  4.   
    Deadstriker's avatar

    Weer een waardeloos product 😛

  5.   
    DutchFreeze's avatar

    als ze nou eens niet investeren in dat soort waardeloze stuff en ons gamers gewoon kortingen kunnen geven op bijv. procesoren e.d. 😉

  6.   
    Kenneloth's avatar

    Nice! =D Hebben!!!

  7.   
    Stranqer's avatar

    dit is niet echt handig..

  8.   
    NLwesleyNL's avatar

    wel vet zo kaart als die eris miss koop ik er wel een ik ben toch bezig met opvoeren van mijn pc dus 😛