PC-demo Flock! nu te downloaden via Steam

Capcom heeft al enige tijd een nogal geheimzinnig project in ontwikkeling, namelijk Flock! Deze moderne variant van Lemmings is nu alvast te proberen op de PC, want op Steam is een demo verschenen. Ook is het mogelijk om de game alvast te bestellen op Steam, waarbij je tien procent korting op de aankoopprijs krijgt.

Het is nog onduidelijk of en wanneer er demo’s voor de andere platformen verschijnen, maar we houden je natuurlijk op de hoogte.


Flock is een game voor de PC, het PlayStation Network en Xbox Live Arcade. In de game verdwijnen steeds meer verschillende boerderijdieren en mysterieuze buitenaardse wezens lijken hier verantwoordelijk voor. De grap hierbij is dat jij als speler de controle hebt over een ruimteschip en er dus voor mag zorgen dat jouw UFO diverse dieren richting het moederschip leidt.

Je kunt Flock zien als een moderne variant van Lemmings, maar dan vanuit een ander perspectief en met een aangepaste gameplay. In meer dan vijftig verschillende levels moet je vier soorten dieren naar je moederschip leiden, namelijk schapen, koeien, varkens en kippen. Elk dier vereist een specifieke aanpak om geleid te kunnen worden. Daarnaast kent Flock ook een level editor, zodat je zelf nieuwe levels en uitdagingen kunt ontwerpen.

Flock verschijnt 7 april voor de PC op Steam, 8 april op Xbox Live Arcade en 9 april op het PlayStation Network.

  1.   
    Killinstinct's avatar

    Heb hem gedownload via Steam enzo. Alleen als ik op ‘Spel Starten’ druk doet hij het niet, weet iemand misschein waar dit aan ligt ?

  2.   
    ChielB's avatar

    Heb je wel de demo gedownload en niet het volledige spel? De volledige game zal namelijk pas op 7 april vrijgegeven worden. Anders moet je even contact met de servicemedewerkers van Steam opnemen als de demo niet goed werkt.

  3.   
    Killinstinct's avatar

    Ik heb het probleem gevonden, er was iets mis met mn DirectX 😉
    Ik vond het spel beetje matig, de schaapjes wilde niet altijd even goed meewerken 🙁

  4.   
    Thijz0's avatar

    Tja, niet echt mijn game, een beetje shoarma besturen, nah geef mij maar een fps:D

  5.   
    jacobdb's avatar

    shoarma besturen is mijn leven!

  6.   
    Stranqer's avatar

    dit lijkt me niet echt een geweldig spel…

  7.   
    craz's avatar

    Ik heb ook de demo, en hij beviel me niet echt 🙁