Tales of Vesperia verschijnt medio juni in Europa

De avontuurlijke role-playing game Tales of Vesperia verscheen vorig jaar al in Amerika, maar Namco Bandai heeft vandaag laten weten dat men de game alsnog in Europa zal uitbrengen. Deze Xbox 360-exclusive zal ergens in juni bij ons in de winkels moeten liggen.


Tales of Vesperia is het debuut van de Tales-serie op de Xbox 360, voorzien van interactieve verhaallijnen, uitdagende gameplay en mooie graphics met een typische anime-stijl. De game speelt zich af in een magische wereld, waarin een mysterieuze technologie genaamd “blastia” erg gewild is door diverse groeperingen. Wie blastia immers bezit, heeft de macht om de hele beschaving te beheersen of zelfs te vernietigen. Als speler stap je in de schoenen van de voormalige ridder Yuri, die steeds dieper in het plot omtrent het magische blastia verzeild raakt.

Tales of Vesperia verschijnt medio juni voor de Xbox 360.

 1.   
  nuclearnemo's avatar

  Anime game op de 360? vind ik vrij apart……dacht dat soort games meer voor de wii en de ds waren?

 2.   
  ChielB's avatar

  Anime is natuurlijk niet voor een specifiek platform. Zo heb je de vele Naruto-games en bijvoorbeeld Blue Dragon.

 3.   
  wa@'s avatar

  Zo in deze game heb ik best zin hoor 😀

 4.   
  nuclearnemo's avatar

  ChielB schreef, "Anime is natuurlijk niet voor een specifiek platform. Zo heb je de vele Naruto-games en bijvoorbeeld Blue Dragon."

  Dat weet ik maar toch blijf ik het vrij apart vinden…..

 5.   
  craz's avatar

  nuclearnemo schreef, "

  ”ChielB” schreef, "Anime is natuurlijk niet voor een specifiek platform. Zo heb je de vele Naruto-games en bijvoorbeeld Blue Dragon."

  Dat weet ik maar toch blijf ik het vrij apart vinden….."

  meestal komt anime ook naar playstation