Punch-Out!! te spelen met het Balance Board

Over ongeveer twee maanden brengt Nintendo de boksgame Punch-Out!! uit, een Wii-remake van de humoristische boksgame uit de jaren ’80 van de vorige eeuw. Naast een besturing die speciaal op de Wii-afstandsbediening en Nunchuk is afgestemd, blijkt vandaag dat de game ook te spelen zal zijn met het Balance Board. Hiermee is het mogelijk om ontwijkende en leunende bewegingen te maken.

De game is echter ook zonder het Balance Board te spelen en voor liefhebbers is het ook mogelijk om de klassieke NES-besturing in te stellen, waabij je alleen de Wii-afstandsbediening gebruikt.

Punch-Out!! is een Wii-versie van de humoristische boksgame uit de jaren ’80 van de vorige eeuw. Voorzien van cel-shaded 3D graphics, hilarische animaties en grappige achtergrondverhalen moet de flair van de originele Punch-Out!! games weer tot leven komen. Deze keer maakt de game speciaal gebruik van de mogelijkheden van de Wii-afstandsbediening en Nunchuk-controller. Verwacht weer veel actie in de ring en bekende namen als Little Mac, Glass Joe, King Hippo, Doc Louis en Von Kaiser.

Punch-Out!! verschijnt op 22 mei voor de Wii.

  1.   
    booster666's avatar

    Eindelijk weer een spel voor het balanceboard.
    Een vraagje is het WiiWare of gewoon een spel?

  2.   
    ChielB's avatar

    Dit is een gewoon spel. Er is echter wel een Virtual Console-versie van Super Punch-Out.