Eerste patch voor Tom Clancy’s H.A.W.X. uitgebracht

Nog geen week na het verschijnen van Tom Clancy’s H.A.W.X. is er al een patch. Deze patch brengt de game naar versie 1.01 en verbeterd onder andere de serverlist en het scorebord aan het einde van een Versus-match.

Downloaden van de patch, die afhankelijk van welke versie je hebt 38 tot 76 MB groot is, kan hier.

Tom Clancy's H.A.W.X. logo

In Tom Clancy’s H.A.W.X. heb je de keuze uit meer dan 50 vliegtuigen om heftige dogfights aan te gaan op grote hoogte. De game speelt zich af in 2012, in een wereld die steeds meer afhankelijk wordt van Private Military Companies (PMC’s). Door de toenemende macht van deze militaire bedrijven staan we op de rand van een wereldwijd conflict.

HAWX maakt gebruikt van een Enhanced Reality System (ERS), dat zorgt voor diverse radars, detectie van inkomende raketten, een anti-crash systeem, damage control, een tactical map, informatie en de mogelijkheid om je door de computer gestuurde eskader vliegtuigen orders te geven. Er is echter ook een Assistance Mode om te gebruiken, waarmee de ERS voor maximale veiligheid zorgt. Dit houdt in dat je zoveel mogelijk assistentie krijgt bij het vliegen. Zonder de Assistance Mode heb je veel meel controle en vrijheid, maar loop je ook een groter risico zonder de volledige ERS-bescherming.

Vrees niet dat je er in HAWX alleen voor zult staan, want de game ondersteunt ook co-op voor vier spelers, waarbij een speler op elk moment in de campaign kan stappen. Er is ook een Versus mode om online met maximaal zestien spelers te strijden voor ervaringspunten en in-game geld, dat te gebruiken is om nieuwe wapens vrij te spelen.

Onze mening over Tom Clancy’s H.A.W.X. vind je in onze PS3-review.

  1.   
    Stranqer's avatar

    erg leuk spel, maar niet echt veel verbeteringen in deze patch.
    Logisch als je 10 weken na de release al een patch uitbrengt