Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: R.U.S.E. Debut Trailer

R.U.S.E. is een unieke real-time strategiegame, waarin je vooral gebruik moet maken van je eigen hersenen om een oorlog vol misleiding en verraad te winnen. Je speelt verschillende missies tijdens de Tweede Wereldoorlog, waarbij je op diverse manieren je tegenstander kunt misleiden en afbluffen. Normaal gesproken zijn het hele strijdveld en alle units zichtbaar, maar stel bijvoorbeeld even radiostilte in om de vijand te verrassen of bouw nep-units die als afleiding dienen om op een andere plek een verwoestende aanval in te zetten.

De game kent een soepele transitie tussen het beleven van de oorlog in het hart van het strijdveld en het bekijken van de oorlog op grote schaal. Dankzij de speciale IRISZOOM Engine en een intuïtieve interface kan je snel in de actie duiken of juist voor meer strategisch overzicht kiezen. Verder is R.U.S.E. voorzien van een uitdagende AI, uitgebreide besturing van units en realistische physics.

R.U.S.E. zal in het fiscale jaar 2009/2010 verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Bekijk nu snel deze eerste trailer.

 1.   
  Headdy NL's avatar

  Ha orgineel gedaan met die pokerfaces! 😆

 2.   
  ikketjuh's avatar

  woahh, laat die game maar zitten, geef mij die tafel xD

 3.   
  GraveDevil's avatar

  Inderdaad. Zo’n soort tafel zal wel gaaf zijn voor RTS’en 🙂

 4.   
  fonsie2's avatar

  pwnd bitch! XD