R.U.S.E. officieel aangekondigd

Ubisoft en ontwikkelaar Eugen Systems kondigen vandaag de game R.U.S.E. aan voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. De game is een unieke real-time strategiegame, waarin je vooral gebruik moet maken van je eigen hersenen om een oorlog vol misleiding en verraad te winnen.

De game kent verder een soepele transitie tussen het beleven van de oorlog in het hart van het strijdveld en het bekijken van de oorlog op grote schaal. Dankzij de speciale IRISZOOM Engine en een intuïtieve interface kan je snel in de actie duiken of juist voor meer strategisch overzicht kiezen. Verder is R.U.S.E. voorzien van een uitdagende AI, uitgebreide besturing van units en realistische physics.

Tony Key van Ubisoft kondigde R.U.S.E. als volgt aan:

    “With R.U.S.E., Ubisoft is once again shaking up a genre, offering an RTS with a twist that will thrill gamers. Ubisoft is known for innovation and R.U.S.E. continues that tradition, offering the most immense and detailed maps ever seen in an RTS. Players can explore the maps using IRISZOOM Engine, which provides an aerial, smooth interaction unlike anything ever seen before.”

R.U.S.E. zal in het fiscale jaar 2009/2010 verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. De game wordt tijdens de Game Developers Conference aan alle aanwezigen getoond. Spoedig kun je op GamersNet de eerste trailer van R.U.S.E. verwachten.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    GraveDevil's avatar

    Oe, een game om in de gaten te houden. Zie ook al dat he Wo II is. Vert nice 🙂