Left 4 Dead Survival Pack in de planning voor 21 april

Vorige maand werd al aangekondigd dat Valve druk bezig is met downloadable content voor de zombie-shooter Left 4 Dead. De nieuwe content gaat door het leven als Survival Pack en vandaag is bekend geworden dat dit gratis pakket op 21 april zal verschijnen.

Het Survival Pack bevat een nieuwe multiplayervariant, Survival, en twee nieuwe campaigns voor de Versus modus. Het lijkt aannemelijk dat het hier om Death Toll en Dead Air gaat. Er zal ook een nieuwe Critic’s Choice Edition uitgebracht worden, die het Survival Pack al meteen bevat. Voor de PC-versie zal Valve ook nog de Source Software Development Kit (Source SDK) uitbrengen, waarmee je eigen campaigns kunt maken. Deze SDK zal geheel gratis zijn voor alle PC-gamers.

Left 4 Dead is een stevige multiplayer shooter, waarbij het survival-horror genre en coöperatieve gameplay centraal staan. In de game neem je het met een groep van vier ‘survivors’ (overlevenden) op tegen de ‘infected’, zombies in allerlei soorten en maten variërend van de massale Horde tot de ijzersterke Tank of verrassend dodelijke Witch.

Wil je meer weten over Left 4 Dead? Check dan snel onze review.

Left 4 Dead is verschenen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  Broodbeleg's avatar

  Werd tijd zeg!’k Ben No Mercy en Blood Harvest helemaal zat met al die ragequitters. Hopelijk zullen mensen, zeker in het begin, minder snel de server verlaten als ze verliezen met deze nieuwe modus en mappen.

 2.   
  Aruen's avatar

  Broodbeleg schreef, "Werd tijd zeg!’k Ben No Mercy en Blood Harvest helemaal zat met al die ragequitters. Hopelijk zullen mensen, zeker in het begin, minder snel de server verlaten als ze verliezen met deze nieuwe modus en mappen."

  Hoop het ook, ik moet zeggen dat ik veel van de L4D online community maar teleurstellend vind. Of ze gaan weg als ze verliezen, of ze schelden je uit als je iets verkeerds doet, of ze trappen je er gelijk uit >_< Ik ben geen slechte gamer, maar dit is het eerste spel waarin ik zoveel onvriendelijke mensen heb gezien 😕 Ik speelde eerder een ronde met een gast die zich compleet geweldig vond maar er wel voor zorgde dat de hele groep afgeslacht werd, vervolgens schoot hij me nog neer midden in me rug (op expert mode met een shotgun) om vervolgens te zeggen dat ik in ze beeld stond. 😕 Maar dat was ff off-topic. On-Topic: Kan niet wachten om de survival pack te downloaden. 8)

 3.   
  Broodbeleg's avatar

  Aruen schreef, "Hoop het ook, ik moet zeggen dat ik veel van de L4D online community maar teleurstellend vind. Of ze gaan weg als ze verliezen, of ze schelden je uit als je iets verkeerds doet, of ze trappen je er gelijk uit >_< Ik ben geen slechte gamer, maar dit is het eerste spel waarin ik zoveel onvriendelijke mensen heb gezien 😕 Ik speelde eerder een ronde met een gast die zich compleet geweldig vond maar er wel voor zorgde dat de hele groep afgeslacht werd, vervolgens schoot hij me nog neer midden in me rug (op expert mode met een shotgun) om vervolgens te zeggen dat ik in ze beeld stond. 😕 Maar dat was ff off-topic. On-Topic: Kan niet wachten om de survival pack te downloaden. 8) "

  Moet je eens versus gaan spelen. Dan gebeurt dit meestal. Het is dus alleen leuk met pcw's, heb je tenminste 2 goede teams die de hele campaign tegen elkaar uit spelen.