Gears of War 2 Snowblind Map Pack releasedatum bevestigd

Als je onderhand geen behoefte meer hebt om steeds in dezelfde levels je tegenstanders door midden te zagen in Gears of War 2, kun je aan het einde van deze maand je hart ophalen. Gears of War 2 krijgt er namelijk een nieuw map pack bij, genaamd het Snowblind Map Pack. Het pakket bevat de mappen Grindyard, Under Hill, Courtyard en Fuel Depot, een remake van een originele Gears of War-map.

Microsoft heeft vandaag bevestigd dat dit Map Pack een prijskaartje krijgt van 800 Microsoft Points en op 31 maart uitgebracht zal worden. De mappen zijn zowel in de gewone multiplayer als in Horde te gebruiken.


Gears of War 2 is het vervolg op de Xbox 360-topper uit 2006, die eind 2007 ook voor de PC-verscheen. Deze tweede game uit de trilogie wordt ontwikkeld met behulp van de Unreal Engine 3.5, waarmee we nog mooiere graphics mogen verwachten. Daarnaast bevat de game vier nieuwe wapens, extra melee moves en is het mogelijk om luchtvoertuigen te besturen. Ook de speelduur van de game wordt door Epic aangepakt, want de game zal een dubbele speelduur krijgen vergeleken met het origineel.

Lees meer over Gears of War 2 in onze knallende review!

Gears of War 2 is reeds verschenen voor de Xbox 360.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren