Halo 3 Mythic Map Pack verschijnt 9 april

Eerder vandaag hadden we al het bericht dat Bungie iets van plan was op 9 april en inmiddels is duidelijk geworden waar die dag ons zal brengen: het Halo 3 Mythic Map Pack. In dit pakket zitten de mappen Assembly, Orbital en Sandbox, die tegen een vergoeding van 800 Microsoft Points te downloaden zullen zijn.

Halo 3 gaat logischerwijs verder waar het verhaal van deel twee ophield. Master Chief komt terug van zijn reis, terwijl er nog altijd een gigantische oorlog woedt tussen het menselijke ras, de Covenant en de Flood. De beroemde stem van Cortana spreekt in trailers over ‘het einde van de aarde’ als de oorlog een dramatisch eind tegemoet loopt.

De Brutes zijn voorzien van Spike Grenades en Spike Rifles. De Spike Grenades beloven veel onheil, wat voor velen als muziek in de oren klinkt. Wanneer deze granaten ontploffen zullen er diverse scherpe projectielen rondvliegen. Natuurlijk klinkt dit als een doodnormale granaat, maar wat ze zo speciaal maakt is dat ze aan muren kunnen kleven. Nog een nieuw wapen is de nieuwe Spartan Laser. Dit wapen is moeilijk te beheersen, maar bij een voltreffer kan dit speeltje een voertuig in één keer uitschakelen.

De multiplayer van Halo 3 bevat natuurlijk een lading nieuwe maps . Voorbeelden hiervan zijn Valhalla, Snowbound en High Ground die men kan vergelijken met de maps Blood Gulch, Zanzibar en Frostbite. Nieuw in de multiplayer is de ‘Mancannon’; het hulpmiddel om je snel te transporteren. Duidelijk te zien in diverse trailers is de originele lichtval met HDR-effecten en prachtige schaduwen en reflecteringen. Daarbij kan de omgeving volgens de makers aanzienlijk groter worden weer gegeven, waardoor je verder in de verte kan kijken.

Finish the Fight met onze review!

Halo 3 is verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  delta62's avatar

  Ik heb ze al, Halo Wars LE!

 2.   
  Kilerden's avatar

  waar is de rest van de mythic map pack…..

  in de mythic map pack zitten er toch 6…

 3.   
  craz's avatar

  ”delta62″ schreef, "Ik heb ze al, Halo Wars LE!"

  hoe bedoel je je hebt ze al??

 4.   
  ChielB's avatar

  Dit map pack was al als extraatje te krijgen bij de Limited Edition van Halo Wars. Sommige gamers hebben de nieuwe mappen dus al.

 5.   
  Serg1337's avatar

  Kilerden schreef, "waar is de rest van de mythic map pack…..

  in de mythic map pack zitten er toch 6…"

  de andere 3 komen met halo 3: ODST uit 😉

 6.   
  Kilerden's avatar

  ja ik heb ze ook al, maar de andere 3 horen wel bij de mythic map pack… alleen ik d8 dat ze gewoon ook samen uitkwamen..