Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Unreal Tournament III Titan Pack

Het Titan Pack voor Unreal Tournament III verscheen eerder deze maand al voor de PC, zo bleek uit dit nieuwsbericht. Destijds werd ook al gemeld dat het Pack twee weken was uitgesteld voor de PlayStation 3, maar inmiddels heeft men laten weten dat we nu het Titan Pack ook in de PlayStation Store kunnen verwachten.

Unreal Tournament III is een compleet nieuwe Unreal Tournament, dat zelfs een grotere sprong maakt tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Dit nieuwe deel vervolgt het bekende Unreal Tournament concept: als een futuristische strijder neem je deel aan vele, heftige gevechten tegen sterke vijanden. Maak slim gebruik van de meest krachtige sci-fi wapens en voertuigen om jezelf naar de overwinning te leiden. Dankzij de sterke Unreal Engine 3 staat Unreal Tournament III grafisch als een huis en ook online valt er weer genoeg snelle actie te beleven. Tel daar nog eens bij dat je ook nog een uitgebreide Unreal Engine 3 toolset krijgt om je eigen levels, gametypes of mods te maken en het is duidelijk dat UT 3 een first person shooter op z’n best is!

Wil je meer weten over Unreal Tournament III? Check dan ook vooral onze PC-review PC-review en PlayStation 3-review!

Unreal Tournament III al geruime tijd voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360 verschenen.

 1.   
  GutZilla's avatar

  Komt ie niet voor de Xbox 360?

 2.   
  ChielB's avatar

  Het pack is alleen voor de PC en PlayStation 3-versie.

 3.   
  Ika Q's avatar

  GutZilla schreef, "Komt ie niet voor de Xbox 360?"

  Nope, het is gewoon te groot voor de 360. Verder zie ik er maar weinig van in om een 360 versie te gaan halen, want dat is de enige console dat geen mod ondersteuning gebruikt. (Pc en PS3 dus wel).

 4.   
  Rise Against's avatar

  Ik heb me al erg vermaakt met het Titan Pack voor de pc. Er zitten veel leuke nieuwe maps bij en de 2 nieuwe game modes zijn ook erg vermakelijk 🙂

 5.   
  )GN(-Erik's avatar

  Zo te zien hebben ze toch weer een aantal toffe dingen uit UT2004 er toch nog ingestopt 😛