Duivelse actiegame Infernal komt naar de Xbox 360

Third-person shooters kennen we maar al te goed, maar een variant waarin je namens de duivel strijdt tegen de geheime agenten van de hemel klinkt toch wel als een heel bijzonder concept. Dit alles staat centraal in de game Infernal, die in 2007 al voor de PC verscheen. Uitgever Playlogic heeft zojuist laten weten dat Infernal dit jaar ook zijn weg naar de Xbox 360 zal vinden. Meer details of een concrete releasedatum werden niet gegeven.

Infernal vertelt het verhaal van Ryan Lennox, een gevallen engel die nu gerecruteerd is door de duivel. Hij gaat de strijd aan met ‘Etherlight’, een geheim agentschap van de hemel. Etherlight heeft al afgerekend met bijna alle duivelse strijders op Aarde en ze maken plannen voor een genadeklap tegen de aartsrivaal. Ryan, die opgejaagd wordt door zijn tegenstanders, moet zich met slechts één hand zien te redden.

Gelukkig heeft hij wel de beschikking over een groot arsenaal aan wapens, high-tech gadgets en beschikt hij ook over bovennatuurlijke krachten. Hij heeft al zijn krachten nodig om er achter te komen wat de echte bedoeling is van de plannen van Etherlight. Een unieke atmosfeer, een sterke AI, een verrassend plot en een unieke held: dat zijn de basis-ingrediënten van deze third-person shooter, Infernal.

Lees voor meer informatie over Infernal ook eens onze uitgebreide review!

Infernal is in 2007 verschenen voor de PC. Een Xbox 360-versie wordt later dit jaar verwacht.

 1.   
  delta62's avatar

  cool 8)

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  Vet! Heb de PC versie gespeeld en die was best vet met die speciale krachten. Hopelijk maken ze de game voor de 360 nog wat beter met een multiplayer ofzo 🙂

 3.   
  Stranqer's avatar

  is er ook een demo van voor de PC?

 4.   
  ChielB's avatar

  Daar hebben we een handige zoekfunctie voor en ook een uitgebreid demo-archief. 😉

  http://www.gamersnet.nl/demos/infernal/

 5.   
  Slayer61's avatar

  Pff, het is al een lange tijd terug dat ik deze spel had uitgepseeld op de PC en dan komen ze nu pas met een X360 versie 😀

 6.   
  Super Gamer's avatar

  klinkt wel gaaf 8)