Maak kans op de StarCraft II-beta via het vernieuwde Battle.net

Blizzard heeft vannacht de vernieuwde community website Battle.net gelanceerd en het ziet er naar uit dat men meteen met iets bijzonders is begonnen, namelijk het verspreiden van uitnodigingen voor de StarCraft II-beta. Dit is door Blizzard nog niet bevestigd, maar meerdere bronnen geven aan dat er uitnodigingen zijn verstuurd.

Bij het aanmaken van een Battle.net-account kan je aangeven dat je geïnteresseerd bent in beta’s, dus fans van Blizzard en StarCraft II weten wat ze te doen staat…

StarCraft II is het langverwachte vervolg op StarCraft, de real-time strategygame die alweer tien jaar geleden het hele genre op zijn kop zette. Ook dit tweede deel speelt zich weer in de toekomst af en draait om de intergalactische oorlog tussen de Protoss, Terran en Zerg. Uiteraard heeft men alle units van tien jaar geleden niet één-op-één overgezet, maar zijn er een heleboel nieuwe units aan het spel toegevoegd maar is de balans toch behouden, aangezien dit het grote speerpunt van StarCraft was en zal blijven.

Lees voor meer informatie over StarCraft II ook eens onze Fast Forward!

StarCraft II zal ergens in 2009 verschijnen voor de PC.

  1.   
    patrick123's avatar

    die wordt dus van mij 😆