Geen co-op in Bioshock 2

Eerder werd al bekend dat Bioshock 2 een multiplayer zal bevatten, maar wat voor vorm deze aan zal nemen was nog niet bekend. Veel mensen gokten erop dat er onder andere co-op in het spel zou zitten, maar vandaag heeft 2K naar buiten gebracht dat de multiplayermogelijkheden van het spel geen co-op omvatten.

Bioshock 2 speelt zich ongeveer tien jaar na het origineel af. Rapture is inmiddels verder in verval geraakt. De ooit zo typerende art-deco stijl ligt verborgen onder verwildering en puin. De Little Sisters zijn na het origineel weer vrijgekomen, maar één klein meisje had dusdanige heimwee dat ze besloot om weer terug te keren naar Rapture. Van daaruit gaat ze diverse kusten af om nieuwe kleine meisjes te ontvoeren en haar te helpen met het verzamelen van Adam.

Als speler ben je deze keer een heuse Big Daddy. En niet zomaar een, want je bent de allereerste. Het prototype Big Daddy dat nog een eigen wil heeft en sterker en sneller is dan de andere Big Daddy’s. Verwacht verder weer het typische Bioshock-gevoel, diverse plasmids, splicers, nieuwe krachten en een nieuwe tegenstander: de Big Sister.

Wil je meer weten over Bioshock 2? Check dan snel onze Fast Forward.

Bioshock 2 verschijnt naar verwachting medio oktober voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  mitchelltje9's avatar

  he jammer 😮

 2.   
  JonsoN's avatar

  Ik wil screens/trailers zien.. 😡

 3.   
  501105's avatar

  ind, maar hopelijk komt dat straks bij de gdc

 4.   
  craz's avatar

  ”mitchelltje9″ schreef, "he jammer 😮 "

  zeker jammer 🙁

 5.   
  JanvdKolk's avatar

  yagamer schreef, "

  ”mitchelltje9″ schreef, "he jammer 😮 "

  zeker jammer 🙁 "

  Heel jammer 😥 Gamen met vrienden op de bank is juist het leukst. Anders zit je ook zo alleen de hele tijd 😛

 6.   
  NLkevvNL's avatar

  maak nie uitt

 7.   
  JonsoN's avatar

  NLkevvNL schreef, "maak nie uitt"

  Indeed..

 8.   
  /DareDevil's avatar

  Niks jammers aan het hele vette aan bioshock was dat je alleen bent in een onderwater utopia en moet zien te overleven co-op verneukt de hele spanning ik weetzeker dat echt bioshock fans het met mij eens zullen zijn 🙂