Officiële website Wolfenstein gelanceerd

Vandaag is de officiële website van Wolfenstein gelanceerd. Op de nieuwe site is onder andere informatie over het verhaal, wapens en vijanden te vinden. Verder zal de site binnenkort aangevuld worden met trailers, webisodes en screenshots.

Wolfenstein speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en ook de nazi’s zijn weer van de partij. De nazi’s zijn echter druk bezig met het experimenteren met occulte krachten uit de Veil, een alternatieve werkelijkheid van de stad waarin alles zich afspeelt. Die stad is één groot geheel, waarbij je nieuwe delen vrij kunt spelen door missies en quests te voltooien. Ook kom je zelf af en toe in de andere dimensie van de Veil terecht, waarbij de wereld om je heen een groene waas krijgt en je over speciale krachten kunt beschikken. Gedurende de game word je ook soms bijgestaan door computergestuurde hulptroepen. Hoofdpersoon in Wolfenstein is wederom B.J. Blazkowicz en hij beschikt over enkele bovennatuurlijke krachten om het op te nemen tegen de nazi’s.

Wolfenstein verschijnt in de zomer voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Maotes's avatar

  Nou, dit is tenminste iets :P.

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ik hoop dat ID software met deze game weer lekker gaat knallen, want de laatste paar quake games waren niet echt bijzonder goed 😉

 3.   
  501105's avatar

  kan leuk worden, de vorige wolfenstein was ook best aardig

 4.   
  JonsoN's avatar

  Ben nog niet echt overtuigd.. Die screenshots zien er vrij bagger uit..