H.A.W.X. en joystickbundel van Thrustmaster

Vandaag is Tom Clancy’s H.A.W.X. voor de PC verschenen. Had je geen pre-order geplaatst en heb je de game nog niet binnen, wacht dan met bestellen tot je deze aanbieding van Thrustmaster hebt gezien.

Deze fabrikant van onder andere joysticks heeft namelijk een speciale gelimiteerde bundel uitgebracht: hun eigen T.Flight Hotas X-joystick inclusief Tom Clancy’s H.A.W.X. De bundel heeft een adviesprijs van 70 euro. De joystick kost los al zo’n 50 euro en de game ook en dat maakt de bundel extra interessant.

Tom Clancy's H.A.W.X. logo

In Tom Clancy’s H.A.W.X. heb je de keuze uit meer dan 50 vliegtuigen om heftige dogfights aan te gaan op grote hoogte. De game speelt zich af in 2012, in een wereld die steeds meer afhankelijk wordt van Private Military Companies (PMC’s). Door de toenemende macht van deze militaire bedrijven staan we op de rand van een wereldwijd conflict.

HAWX maakt gebruikt van een Enhanced Reality System (ERS), dat zorgt voor diverse radars, detectie van inkomende raketten, een anti-crash systeem, damage control, een tactical map, informatie en de mogelijkheid om je door de computer gestuurde eskader vliegtuigen orders te geven. Er is echter ook een Assistance Mode om te gebruiken, waarmee de ERS voor maximale veiligheid zorgt. Dit houdt in dat je zoveel mogelijk assistentie krijgt bij het vliegen. Zonder de Assistance Mode heb je veel meel controle en vrijheid, maar loop je ook een groter risico zonder de volledige ERS-bescherming.

Vrees niet dat je er in HAWX alleen voor zult staan, want de game ondersteunt ook co-op voor vier spelers, waarbij een speler op elk moment in de campaign kan stappen. Er is ook een Versus mode om online met maximaal zestien spelers te strijden voor ervaringspunten en in-game geld, dat te gebruiken is om nieuwe wapens vrij te spelen.

Tom Clancy’s H.A.W.X. is al enkele weken uit voor Xbox 360 en PlayStation 3, de PC-versie is vandaag verschenen.

 1.   
  7lotus94's avatar

  Dit is zeker heeel interesant ๐Ÿ˜€

 2.   
  hahalol's avatar

  Ik heb het spel gekocht en ik vetel u een ding, zonder een joystick is het onmogelijk om te spelen. Met een toetsenbord ga je alle kanten op en crash je heel snel. Alsnog wel een leuke gadget.

 3.   
  jacobdb's avatar

  vind de besturing via toetsenbord juist een stuk beter.

 4.   
  Bello 2185's avatar

  Ik gebruik gewoon een 360 controller voor Windows. ๐Ÿ™‚

 5.   
  gouanoz's avatar

  heb ik nu net het spel gekocht ๐Ÿ˜ฅ , had ik maar gewacht