Halo Wars al meer dan een miljoen keer verkocht

Liefhebbers van strategie en het Halo-universum kunnen zich al enkele weken uitleven met Halo Wars. De game blijkt het ook al erg goed te doen, want Microsoft heeft vandaag laten weten dat Halo Wars al meer dan een miljoen keer is verkocht. Hiermee is de game direct de best verkopende RTS op de huidige generatie consoles.

Halo Wars speelt zich af v贸贸r Halo 1: Combat Evolved. We schrijven de tijd dat de mensen voor het eerst in aanraking komen met de Covenant. In de Human-campaign krijg jij de “Spirit of Fire”-troepenmacht onder de knoppen, een leger van de UNSC. Daarnaast wordt het ook zeer waarschijnlijk dat er een Covenant-campaign aankomt en dat ze speelbaar zullen zijn in de losse potjes. De game zal zich kunnen inspireren op twee knallers van Halo-titels en een heleboel achtergrondinformatie.

Op het gebied van units zien we dan ook veel bekenden uit de shootergames. Scorpion Tanks, Warthogs, Elites, Marines, Spartans, Pelicans, Hunters, Banshees en Scarrabs kwamen langs in de trailer en daarnaast hebben we natuurlijk ook weer de Grunts en de Elites die in de covenantlegers vechten. Daarnaast is men ook van plan om met een serie nieuwe units te komen. Halo Wars moet een meeslepende singleplayermode maar ook een grote multiplayermode gaan huisvesten. Xbox Live is daar een belangrijk deel van. Verwacht dus verhitte strategygames via Xbox Live, maar ook toernooien, clans en downloads.

Lees voor meer informatie over Halo Wars ook eens onze review!

Halo Wars is inmiddels verschenen voor de Xbox 360.

 1.   
  nuclearnemo's avatar

  Zo….dat gaat snel….1 miljoen keer verkocht al? En ik heb hem nog niet eens 馃槢 . Maar ze zeggen dat het dan ook een zeer goede game is.

 2.   
  delta62's avatar

  Hij is leuk!

 3.   
  Bremster's avatar

  Ik hou t wel bij de C&C stragetie games

 4.   
  craz's avatar

  weinig 馃槷

 5.   
  7lotus94's avatar

  bremster schreef, "Ik hou t wel bij de C&C stragetie games"

  Generals en Zero Hour waren/zijn fantastisch:D

 6.   
  nuclearnemo's avatar

  Daar heb je gelijk in, maar Yuri’s revenge is ook cool……

 7.   
  Kilerden's avatar

  het is ook ’n super game!!!

 8.   
  Ken2BE's avatar

  Demo was niks zit toch helemaal geen taktiek in.

 9.   
  Bremster's avatar

  7lotus94″][quote=”bremster schreef, "Ik hou t wel bij de C&C stragetie games"

  Generals en Zero Hour waren/zijn fantastisch:D[/quote]

  Dat zijn mijn meest gespeelde games op de PC

 10.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  yagamer schreef, "weinig 馃槷 "

  Vind ik ook want er zijn wel meer veeeel meer (dan 1 miljoen) Halo spelers over de hele wereld. Dus als fan moet je deze ook zo snel mogelijk hebben. (teminsten dat dacht ik)

 11.   
  Serg1337's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "

  ”yagamer” schreef, "weinig 馃槷 "

  Vind ik ook want er zijn wel meer veeeel meer (dan 1 miljoen) Halo spelers over de hele wereld. Dus als fan moet je deze ook zo snel mogelijk hebben. (teminsten dat dacht ik)"

  ligt volgens mij aan de crisis 馃槨 … want de meeste halo fans wonen in amerika (denk ik 馃槢 )