Schokkende actie op nieuwe screenshots inFamous

Free-roaming actiegames zijn helemaal ‘hot’ vandaag de dag en inFamous doet daar op de PlayStation 3 lekker aan mee. Ontwikkelaar Sucker Punch heeft onlangs weer twee kleine nieuwe kiekjes van de game uitgebracht en die zijn hieronder te bewonderen.

Het verhaal van inFamous draait om Cole, een alledaagse man die een pakketje moet afleveren in het centrum van Empire City. Uit het niets vindt er ineens een enorme explosie plaats die meerdere blokken van de stad verwoest. Wonder boven wonder overleeft Cole deze ramp en daar komt nog eens bij dat hij zich een beetje vreemd begint te voelen…

Stukje bij beetje ontwikkelt hij namelijk superkrachten die hem in staat stellen om elektrische aanvallen uit te voeren. Terwijl de stad in chaos vervalt en overspoeld wordt door krachtige criminelen, wil het toeval dat Cole door de media in verband wordt gebracht met de ramp. Zodoende ben je niet alleen bezig met het beheersen van je nieuwe krachten, maar ook moet je er rekening mee houden dat je een gezocht persoon bent.

inFamous wordt in juni verwacht voor de PlayStation 3.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren